Hur man ansluter en Apple iPod till en BMW MINI

September 29

Hur man ansluter en Apple iPod till en BMW MINI


En iPod är en mobil MP3-spelare designad av Apple. Det släpptes 2001, och sedan dess har förbättrats årligen, med Apple strävar efter att göra den mer kraftfull, kapabel, och rymliga. MINI är en bil varumärke som ägs av BMW. Från år 1959 till 2000, var det ett eget bolag och drivs under namnet "Mini Cooper", men när BMW köpte varumärket, de ändrade presentationen av namn till "MINI." Dessa fordon har en distinkt utseende, god bränsleekonomi betyg och lyxig design, trots sin ringa storlek. Konvertera en iPod signal att vara spelbar i en MINI kräver en adapter.

Instruktioner

1 Köp en trådlös FM-sändare från en elektronikaffär eller stor rabatt återförsäljare. Du kan omvandla signalen från iPod till en FM-radiostation som tar platsen för en tom station i vilken region du kör din MINI. Hitta en FM-station lastad med statisk, ställa in sändaren till den stationen, och anslut den till iPod. Vissa FM-sändare kräver likström, så anslut den till ändaruttaget om det behövs. Spela iPod normalt, och det kommer att gå igenom MINI radio.

2 Köp en trådbunden FM-modulator. Det är en dyrare, högre inkarnation av den trådlösa versionen kvalitet. Det kan kopplas med dig, eller en professionell, i antenningången på MINI. Den fungerar som en mellanhand mellan antennen och MINI radio, så att du kan anpassa det till en tom FM-radiostation och spela iPod via den stationen. Ljudkvaliteten produceras lika stor som av någon hög kvalitet FM-sändningar.

3 Köp en extra ingångskabel. Detta kan också kopplas av dig, om du har rätt kunskap, eller en professionell. Anslut den till AUX-ingång på baksidan av MINI stereo, och kör den in i cockpiten på MINI. Anslut den till iPods hörlursuttag, och välj "Auxiliary" på stereon. Ljudkvaliteten som produceras är nästan perfekt.