Hur för att beställa Bättringsfärg

September 23

Oavsett om du har en repa eller buckla i din annars skinande ny bil, eller du återställer din dröm klassisk bil, är det viktigt att exakt matchning av bättringsfärg. Bara att vara en svag nyans av kan göra en verklig skillnad, så du kommer att vilja följa dessa steg för att beställa rätt färg och typ av färg att korrekt korrigera och visa upp din prisade bil.

Instruktioner

1 Leta upp din färg / färg kod. Om du inte vet var på din bil för att hitta detta nummer, det finns guider tillgängliga på webbplatser som Express Paint eller Automotive Touchup som kan hjälpa dig. Du kan också kontakta tillverkaren eller återförsäljaren med VIN-nummer. Du vill inte att gissa detta är mycket viktigt en exakt matchning.

2 Lista märke, modell och år på din bil. Återigen, vara korrekt, är detta viktigt för korrekt matchen. Du hittar den här informationen i bruksanvisningen.

3 Välj typ och storlek av färg som du behöver. Den bättringsfärg erbjuds i olika storlekar beroende på dina behov, också kan du bara få en touch-up penna för små repor eller aerosolburkar för stora jobb. Rim färg erbjuds också, så du bör kunna enkelt beställa vad du behöver.

Tips

  • Tänk på att för ett riktigt jobb, kan du också behöva primer, klarlack, och andra tillbehör för att slutföra bättrings jobb. De flesta av platserna kan sälja byggsatser med din lacken som innehåller allt du behöver för att slutföra jobbet och få din bil ser nya igen.