Hur man köper en bil på Ebay Motors

May 26

Använda eBay Motors är ett snabbt och bekvämt sätt att köpa din nästa bil. Du kan söka efter vilken typ av bil du vill ha från bekvämligheten av ditt eget hem utan att behöva tillbringa långa timmar vandring genom begagnad bil partier. I många fall är det även möjligt att betala för bilen på nätet och ombesörja att det levereras till din dörr. Det är därför tusentals människor runt om i världen använder nu eBay Motors att köpa sina bilar.

Instruktioner

Köpa bilen av dina drömmar på eBay Motors

1 Besök eBay och logga in (se Resurser nedan).

2 Klicka på "eBay Motors."

3 Använd rullgardinsmenyerna för att lokalisera den typ av bil du vill. Du kan söka efter märke, modell eller båda.

4 Klicka på "Sök" när du har gjort dina märke och modell val.

5 Se listan över bilar som matchar din sökning specifikationer.

6 Välj en bil som intresserar dig genom att klicka på den.

7 Läs beskrivningen av bilen, titta på bilderna och se över sjöfarten och betalning politik för säljaren.

8 Klicka på "Lägg Bud" -knappen.

9 Ange ditt bud belopp. Om du är den första budet, måste du ange åtminstone det lägsta budet som krävs av säljaren. Om det redan finns andra bud, måste du bjuda högre än det högsta budet redan på plats.

10 Klicka på "Fortsätt."

11 Kontrollera ditt bud för noggrannhet. Om allt är i sin ordning, klicka på "Bekräfta bud."

12 Luta dig tillbaka och vänta och se om du vann. Andra budgivare kan bjuda högre än dig på denna bil. Om detta händer, måste du göra ett högre bud för att vinna. eBay kommer att informera dig när du har blivit överbjuden.

13 Sola sig i det vinnande glöd. Om du vinner bilen, kommer eBay skicka ett mail så att du vet. Vid denna punkt, bör du göra betalning enligt säljarens instruktioner i listan.

14 Plocka upp din bil eller ordna med säljaren för att få det levereras till dig. Säljaren kommer att kontakta dig via e-post när du vinner auktionen, så att du kan göra sjöfarten arrangemang på den tiden.

Tips

  • Om du har ytterligare frågor om hur man köper en bil på eBay Motors, besök eBays hjälpsida (se Resources nedan).
  • Det är en bra idé att göra täta ändringar i eBay lösenord. eBay är i allmänhet en säker plats, men tillräckligt personlig information om dig lagras där för att göra tar extra säkerhetsåtgärder önskvärd och smart.