Hur till låsa upp Alcatel Telefoner

August 12

Hur till låsa upp Alcatel Telefoner


Alcatel är ett Hong Kong-baserat företag som designar innovativa och snygga mobiltelefoner. Sina telefoner tenderar att vara vid den högre änden av kostnaden spektrum och därmed säljs ofta som ett paket av telefonbärare. I utbyte mot en två-års kontrakt kan du köpa telefonen till en lägre kostnad, vilket innebär att det ofta kommer låst, hindrar dig från att använda den med en annan bärare.

Instruktioner

1 Ring telefonbolaget att service med och be om upplåsningskoder om ditt serviceavtal är upp. Detta bör vara ditt första steg. Men de är inte enligt lag skyldiga att ge dig koderna. Var ihärdig, men det är till stor del upp till kundtjänst med vem du har att göra med. Om de platta ut vägrar, sedan be att få tala med en handledare.

2 Få IMEI-nummer från din Alcatel telefon genom att ringa * # 06 # och vänta på en 15-siffrig kod för att visas. Detta är i grunden en seriell kod som operatören använder för att identifiera din telefon. Skriv ner koden. Fortsätt till steg 6 om du får koden från telefonbolaget.

3 Hitta en webbplats som erbjuder låsa upp koder för Alcatel telefoner till salu. Några av dessa inkluderar UnlockItnow, FoneZone och Unlocking.com. Dessa områden kommer att sälja dig koder för mellan $ 12,99 och $ 29,99 per 2010.

4 Gå till den webbplats som du kommer att köpa dina koder från och ange IMEI-numret i den första rutan. Du kommer att behöva för att välja märke som Alcatel och hitta den modell bredvid att i nästa listrutan och klicka på "Köpkoder". Ange dina kreditkortsuppgifter och en e-postadress där du kan få koderna, och klicka sedan på "Skicka".

5 Kontrollera din e-post i en dag eller två och hämta upplåsningskoder.

6 Slå av telefonen och ta ut batteriet. Ta ut SIM-kortet.

7 Slå på Alcatel mobil utan SIM-kortet i. Skriv in # 0000 KOD # där "CODE" är upplåsningskod. Skriv sedan in # 0001 KOD #. Telefonen kommer att startas, och när det kommer tillbaka på du kommer att få ett meddelande om att det är olåst.