Hur man ansluter DirecTV till PlayStation 3

July 31

Hur man ansluter DirecTV till PlayStation 3


PlayStation 3 är en av de mest komplexa spelkonsoler tillgängliga. Förutom dess kraftfulla hårddisk och förbättrad grafik, ger konsolen en mängd olika ljud och videoutgångar. Även om det inte är möjligt att visa din DirecTV satellitsystemet via PS3-konsol, kan du ansluta konsolen till DirecTV DVR om du har en. Detta gör att du kan spela in ditt spelande på DVR, så att du kan referera till dina spel senare.

Instruktioner

1 Jämför utgångsportarna på PS3 med ingångarna på DirecTV DVR. Det finns tre huvudportar för att leta efter: RCA komposit (gul, vit och röd portar), RCA komponent (röd, grön och blå video med röd / vit ljud) och HDMI (tunn trapetsoid).

2 Kontrollera bort portarna på DVR som ansluter den till DirecTV receiver. Dessa är tillgängliga för din PS3-anslutning.

3 Anslut PS3 till DVR att använda någon av de tillgängliga anslutningarna. Kvaliteten från högsta till lägsta är som följer: HDMI, komponent, komposit. PS3: s kompositanslutning använder sin egen "AV Multi Out" port som kräver användning av kompositkablar medföljer enheten.

4 Anslut DVR utgång till TV-ingången med samma typ av kabel du använde med PS3. Detta är inte nödvändigt om DVR redan är ansluten till TV: n med andra kablar, men det kommer att bidra till kontinuitet i samband kvalitet.

5 Slå på TV: n, och anpassa det till DVR ingången. Slå på DVR och PS3, och se till att de visas på skärmen.

Tips

  • På vissa modeller av PS3, kan du behöva använda en adapter för att ansluta enheten med komponentkablar. Denna adapter har en HDMI-kontakt i ena änden och alla fem komponenter pluggar i den andra, så att du kan ansluta den till PS3 HDMI-port.