Så skyddar Chrome Från Rusting

February 11

Så skyddar Chrome Från Rusting


Ingenting förbättrar utseendet på en bil, lastbil eller motorcykel som glans krom. Det kan omfatta allt från däck fälgar och strålkastare, till främre galler och avgasutsläpp. Dock kommer dessa delar blir exponerade för syre och vatten och börja en kemisk reaktion som kallas oxidation och skapa vad vi känner som rost. Krom är en mycket stark metall och känd för att vara mycket motståndskraftiga mot rost, men det är fortfarande mottagliga. Korrekt rengöring och underhåll kommer att ta bort små, osynliga rost och skydda ny rostbildning på Chrome delar.

Instruktioner

1 Blanda en biltvätt lösningen med vatten. Tvätta krom med en ren, mjuk trasa och tvålvatten.

2 Torka den tvättade området helt med en ren handduk. Se till att det finns ingenting i eller på handduken som kan repa krom.

3 Applicera en liten mängd av krom metall polish till en ren trasa och gnugga polska över hela ytan av krom.

4 Applicera ytterligare polska till duken för smutsiga eller rostiga fläckar och fortsätta gnugga tills området är ren eller plats har försvunnit. Det är normalt att trasa för att visa en svart rest som du ren.

5 Torka bort den polska rester med en ny ren trasa.

6 Spraya korrosionsskyddande över hela ytan av krom. De flesta krom lack lämnar ett lager av skyddande på krom, men detta kommer att öka denna nivå av skydd.

Tips

  • förfaranden och varningar ansöknings varierar mellan polska och Protectant produkter. Se till att läsa etiketterna på dessa produkter innan du använder dem.