Windows Mobile Data Recovery

June 17

Windows Mobile Data Recovery


Windows Mobile operativsystem för smartphones stöd för ytterligare funktioner, såsom visning av dokument, komponera e-post och surfa på webben, liksom de traditionella mobiltelefon funktioner i ringer eller tar emot texter.

funktioner

De Data Recovery verktyg för Windows Mobile operativsystem tillåter användare att hämta personliga filer och program till telefonen hårddisk. Om din telefon uppleva en hårddiskkrasch utan data recovery tool, kommer alla dina personliga filer som lagras på telefonen förloras.

Data Recovery Verktyg

Från och med 2011 finns det inga infödda Windows Mobile verktyg för att redovisa uppgifter återvinningsprocesser. Ett antal tredjepartsprogram finns för Windows Mobile, såsom Wizcode Phoenix Data Recovery Mobile SKB Mobile Safety Suite 3.0 och Höj Data Recovery för Mobile.

Recovery Överväganden

De data återvinning verktyg fungerar genom att skapa säkerhetskopior av din mobila operativsystem som programmet använder för att återställa datafiler. Håll en uppdaterad säkerhetskopia för att återställa telefonen till senaste drifttillstånd.