Hur att bogsera med en Ford Explorer Sport Trac

December 23

Använda Ford Explorer Sport Trac, som ett dragfordon, kommer att kräva en dragkrok monterad på den bakre stötfångaren samt en släpvagn bromsljus anslutning. Storleken på lasten kommer du att bogsering kommer att avgöra hur stor trailern måste vara och hur stark en dragkrok att använda. Alla lastbil hyra anläggning kommer att ha vagnar för hyra och en mängd olika dragkrokar som du kan köpa och har installerat på Ford Sport Trac.

Instruktioner

1 Tillbaka Ford Explorer Sport Trac upp till släpvagnen så att dragkroken på Ford är framför trailern anslutningsarmen.

2 Lyft trailern förbinder armen upp och över metallkulan på Ford Sport Trac s dragkrok. Anslut släpvagn armen till dragkrok bollen och tryck ner på trailern armen tills den är ordentligt på plats på dragkroken bollen.

3 Lås trailern armen till dragkroken med hjälp av ett hänglås. Anslut kedjorna på släpet armen till dragkroken. Anslut den vänstra kedjan kroken till rätt stöd hålet på dragkroken och anslut sedan den högra kedjan till vänster stöd hålet på dragkroken.

4 Anslut bromsvajern på släpet till broms anslutningen på dragkroken. Tryck på bromspedalen på Ford Sport Trac för att säkerställa att bromsljusen fungerar.

5 Ladda din last och säkra den ordentligt till släpet.