Hur man väljer en bildskärm för satellit-TV mottagning i bilen

July 10

Med satellitteknik kan du titta på TV oavsett var du är, även i bilen. Om bilen är utrustad för satellit-TV-mottagning, behöver du en monitor för att titta på TV. Det finns en mängd olika monitorer tillgängliga, och rätt för dig beror på dina behov. Här är hur man väljer en monitor för satellit-TV-mottagning i bilen.

Instruktioner

1 Besluta om placering. Det första steget är att bestämma var skärmen kommer att gå. Om du planerar att titta på nyheterna på väg till jobbet, sätta skärmen på framsidan är viktigt. Om TV: n är att hålla barnen tyst under långa resor, någonstans på baksidan är lämpligast.

2 Mät utrymmet. När du bestämmer var att sätta bildskärmen, mäta det tillgängliga utrymmet. Var noga med att skriva ner måtten och ta dem till butiken med dig.

3 Gå till affären. När du har en allmän uppfattning om vilken typ av bildskärm du letar efter, bege dig till närmaste elektronikaffär. Försök också handla online.

4 Titta på dina alternativ. I butiken, hitta den bildskärm som i allmänhet överensstämmer med den storlek du letar efter. Därefter tittar på alla alternativ och stilar tillgängliga. Vissa kommer att fästa på instrumentbrädan eller ryggstödet. Andra kommer att hänga från taket eller till och med vara fristående.

5 Kolla på mottagning kompatibilitet. Innan du köper din bildskärm, vara säker på att det är förenligt med satellitmottagning finns i bilen. Ställ en butik anställd om du är osäker.

6 Köper monitorn. När du har valt rätt bildskärm, är det dags att göra ditt köp. Fråga om garantin och om det finns några rabatter.

Tips

  • Om du vill ha möjlighet att titta på TV och filmer utanför bilen, överväga en bärbar TV / DVD-spelare och bildskärm.
  • Om utrymmet är ett problem, överväga att köpa en platt bildskärm eller en som kan fällas upp.
  • Om bildskärmen är för dina barn, glöm inte att köpa hörlurar så att de kan lyssna på programmet utan att distrahera dig.
  • Kom ihåg, kan köra och titta på tv vara farligt. Det kan även vara förbjudet enligt lag i vissa stater.
  • Har en professionell fordon elektronisk specialist installerar monitorn.