1999 Ford 7.3L Specifikation

March 22

1999 Ford 7.3L Specifikation


Ford 7,3 är en motor alternativ på 1999 Ford F-250. F-250 är tillgänglig med ett brett utbud av alternativ och specifikationer. Den 7,3-motorn är tillgänglig med XL, Lariat och XLT serien. Den ursprungliga tillverkaren rekommenderat pris på dessa fordon var mellan $ 18.340 och $ 30.005.

Motor

1999 var året som International, företaget som producerar 7,3-litersmotor för Ford, producerade sin miljonte 7,3-liters Power motor. 7,3-litersmotorn är en V8-motor som ger 235 hästkrafter. Den producerar 525 fot per pund av vridmoment vid 1600 rpm. Motorn kräver dieselbränsle. Det är en 444-kubik-tums motor som väger 920 pund. när den är torr.

Överföring och Suspension

En fem-växlad manuell växellåda är standard i 1999 Ford F-250 med en 7,3-litersmotor. En fyra-växlad automatlåda och en sexväxlad manuell växellåda är valfria för detta år för alla modeller. Bakhjulsdrift är standard och fyrhjulsdrift är frivillig för detta fordon. Suspensionen i den främre delen av fordonet är en dubbla triangellänkar typ med tunga stötar. Den bakre delen av fordonet har bladfjädrar med tunga stötar.

Interiör

Sätena för XL-modellen levereras som standard med vinyl eller tyg som täcker och läder är ett alternativ för den här modellen. Sätena för XLT modellen endast erbjuds i tyg täcker. De Lariat modell säten levereras som standard med tyg och läder är tillval. Dörrklädseln för XL är vinyl, medan dörren trim för XLT och Lariat är tyg med mattan i de nedre delarna av dörren. Headliner för alla modeller är tyg. XL-modellen har en blandning av vinyl och gummi för golv. Golvet i XLT och Lariat är mattan.

Säkerhet

Detta fordon har bakhjuls, låsningsfria bromsar. Det erbjuder varselljus och en centralt högt monterat bromsljus för alla modeller med 7,3-litersmotorn. Lastbilen har förare och passagerare frontalkrock krockkuddar och passagerarairbag kan inaktiveras. Fordonet har fullt utrustade säkerhetsbälten.

Bränsle och bränsleekonomi

Detta fordon blir 13 miles per gallon för körning i staden och 17 miles per gallon för landsvägskörning. modeller de 7,3-liters har en gastank kapacitet på 38 liter. Intervallet för detta fordon är 494 miles för stadskörning och 646 miles för landsvägskörning.