Vilken typ av batteri behöver jag för en Keyless Remote?

January 6

Vilken typ av batteri behöver jag för en Keyless Remote?


Keyless fjärrkontroller som används för hemma inträde, larm och upplåsning bilar komma till hands tills batteriet blir alltför svagt för att fungera korrekt eller dör.

Replacement Batteries

Det bästa sättet att veta vilken typ av batteri du behöver för din Keyless fjärrkontroll (fob) är att ta bort en för närvarande i fob. De flesta Bildelsaffärer har ett brett utbud av nyckellösa fjärrkontrollens batterier. Ta din gamla batteriet med dig och be om hjälp med att hitta rätt batteri. Normalt är dessa batterier är runda och platta och storleken på en krona eller nickel.

Okänd batterityp

Möjligen din fob saknar batteriet och du inte har en att ta i en järnaffär för en ersättare. De flesta fordons brickor kräver en eller två litiumjon, 3-volts mynt batterier. Webbplatser som säljer ersättningsbatterier för fjärrkontroller kan du ange fabrikat, modell och år för fordonet och beställa exakt batteri du behöver för din fob (se Resurser).

Andra Keyless Remote Batterier

Keyless fjärrkontroller för hem inträde batterier som så småningom kommer att behöva bytas ut. Bruksanvisningen kommer att notera vilken typ av batteri du behöver. Om du inte har din bruksanvisning, kan du göra en online-sökning. Du kan också ta din gamla batteriet till någon hårdvara butik och be en kontorist att hjälpa dig. Järnaffärer har ett brett utbud av batterier, så det finns en god chans att du kommer att hitta det du behöver.