Hur Överför CD Musik till en MP3-spelare

December 23

Hur Överför CD Musik till en MP3-spelare


Att köpa musik från Internet för att spela på din nya MP3-spelare kan bli kostsamt. Spara pengar genom att fylla upp din nya MP3-spelare med spår som överförts från CD-skivor.

Instruktioner

Rippa CD

1 Installera programvaran är lämplig för din MP3-spelare. Denna programvara kommer vanligtvis med MP3-spelare och kommer att bli nödvändigt för att överföra låtar.

2 Ladda MP3-spelare mjukvara och placera CD som du vill överföra till CD-enheten. Programmet kommer att inse att en CD har satts in och du kommer att se låtlistan från programvaran.

3 Kontrollera alternativen för din programvara att konvertera eller importera låtar väljer MP3 som format och sedan rippa cd. Programmet kommer att gå en efter en ner låtlistan kopiering var och omvandla dem till MP3-format. Lämna datorn ensam tills den är klar eller så kan störa processen och skapa hoppar i MP3.

överföra musik

4 Anslut MP3-spelaren till datorn. De flesta MP3-spelare kommer att använda en USB-anslutning.

5 Öppna MP3-spelare programvara och det kommer att känna igen den anslutna MP3-spelare.

6 Ställ in din musik men du önskar. Du kan skapa en spellista med hjälp av rullgardinsmenyn och välja "Ny spellista" och sedan dra önskade MP3-filer till den spellistan eller bara klicka och dra MP3-filer till MP3-spelaren direkt.

7 Synkronisera MP3-spelare till programvaran när du har önskad musik i programbiblioteket. MP3-programvara kommer att göra detta på olika sätt beroende på vilken typ av spelare, så utforska alternativ programvaran ger dig. Detta kommer i praktiken kopiera musik från programvaran till MP3-spelaren.

8 Stäng programmet helt när det är gjort överför musik, mata MP3-enheten från datorn och sedan dra ur USB-kontakten. Du skulle kunna skada MP3-spelaren genom att dra den från datorn innan den är klar att få uppdateringar från programmet.