Hur man använder en DXG videokamera

January 27

DXG-506V digital videokamera är en stillbildskamera, MP3-spelare, diktafon och webbkamera. Denna kompakta, lätta videokamera kommer i rosa, blått, silver och midnatt svart. Titta på funktionerna i DXG digital videokamera och följ dessa steg för att använda den.

Instruktioner

1 Välj alternativ genom att trycka på den svarta rullningsknappen. Detta fungerar för alla menyer.

2 Använd blixten inomhus. Sätt på blixten genom att trycka på "vänster" piltangent bredvid den röda avtryckaren. Tillåt upp till en minut för att blixten ska laddas. När "A" och blixt till vänster på LCD-displayen slutar blinka, är blixten klar. Blixten fungerar inte i makroläge. Kontrollera skjutknappen på den högra sidan av kameran. Se till att knappen är nere mannen och bergssymboler.

3 Anslut till TV: n genom att vrida kameran. Ändra läget till "Set" och bläddra ner till "TV". Välj "NTSC" genom att trycka på den svarta bläddringsknappen. Anslut AV-kabeln från kameran till TV: n. Vrid TV: n till en extra kanal (vanligen två eller tre) och tryck på knappen uppspelning nära strömbrytaren.

4 Dansa till några låtar med hjälp av MP3-spelaren på din digitala videokamera. Slå på kameran, ändra läget till "MP3". Sätt i USB-kabeln i kameran och datorn. En meny ska dyka upp på LCD-display. Välj Mass Storage och tryck på den svarta rullningsknappen.

5 Överföra filer från din digitala videokamera till datorn genom att vrida på kameran. Anslut kameran till datorn med en USB-kabel. LCD ska säga "PC-anslutning." Markera "Mass Storage" och tryck på scrollhjulet. Ett fönster med alternativ för att kopiera filer ska visas på din dator. Om fönstret inte dyker upp, gå till "Den här datorn" och leta efter en flyttbar enhet som representerar din videokamera. Dubbelklicka på ikonen för att hitta en mapp som heter "DCIM". Dubbelklicka på mappen och hitta 101 DG Cam för dina videofiler.

6 Maximera inspelningstiden genom att köpa bättre batterier. DXG digital videokamera levereras med fyra alkaliska AA-batterier, som bara varar ca 30 minuter. Investera i laddningsbara NiMH-batterier för 5 timmars inspelningstid.

Tips

  • Blixten ligger direkt under objektivet. Blockera inte det medan du håller kameran.