Hur man använder Sandisk Sansa 250M MP3-spelare

February 22

Använd Sandisk Sansa 250M MP3-spelare (eller annan 200M serie Sansa-spelare) för att spela in upp till 2 GB data för att lyssna och njutning. Börja lyssna på FM-radio funktioner eller din favorit MP3-låtar med några få enkla steg.

Instruktioner

externa funktioner

1 Hur man använder Sandisk Sansa 250M MP3-spelare

Öppna batterifacket för att sätta i batteriet. På baksidan, är batterifacket hölls den med en liten flik av plast sticker ut ur hålet vid kanten av facket. Tryck på denna plastfliken mot locket och dra fliken uppåt (samtidigt) för att öppna facket. Placera batteriet i facket så att terminalerna är orienterade enligt diagrammet i facket.

2 Hur man använder Sandisk Sansa 250M MP3-spelare


Slå på MP3-spelaren genom att trycka och hålla knappen "Meny" tills skärmen slås på. Den här knappen är på övre högra sida när du möter spelaren från sidan med skärmen och har Sansa logo rätt sida upp.

3 Kör "Volume" knappen efter musiken startas genom att trycka på den ena sidan av knappen för att höja eller sänka volymen. Tryck på knappen "Volym" till höger för att vrida upp volymen och åt vänster för att sänka volymen.

4 Hur man använder Sandisk Sansa 250M MP3-spelare

Använd "Hold" switch för att låsa knapparna på MP3-spelaren. "Hold" omkopplaren är på motsatt sida från "volym" och "Meny" -knapparna. Täck inte mikrofonen hålet (bredvid låsknappen) vid inspelning.

5 Hur man använder Sandisk Sansa 250M MP3-spelare


Koppla in din 3,5 mm plugg från dina hörlurar / öronsnäckor i slutet av den spelare som har den runda hörlursuttaget innan du använder MP3-spelaren. Den andra anslutningen är en mini-USB-uttag som ansluter o änden av kabeln som medföljde spelaren. Den andra änden av mini-USB-kabeln ansluts till normal USB-porten på en dator.

6 Hur man använder Sandisk Sansa 250M MP3-spelare


Bekanta dig med funktionerna på framsidan av MP3-spelare. Orient skärmen till vänster och knapparna till höger. Tryck på den övre knappen för att spela upp eller pausa en låt. Den här knappen har en ">" symbolen följt av dubbla vertikala linjer som vanligen förknippas med paus ljuduppspelning. Tryck på knappen "Repetera / AB" nedan för att upprepa låtar. Trycka på knapparna till vänster och höger hoppa framåt och bakåt i spelsekvensen. Titta på skärmen för att se menyer och sång information. Den vita runda knappen i mitten av de andra knapparna är knappen "Enter".

interna funktioner

7 Slå på MP3-spelaren genom att hålla ned knappen "Meny". Tryck på "Meny" -knappen med en kort impuls för att komma till menyn. Vänta tills menyn visas när skärmen börjar lysa. Navigera i menyn genom att trycka på "Play / Pause" för att rulla upp och "Repetera / AB" -knappen för att rulla nedåt. Välj ett alternativ och gå till menyn för det alternativet genom att trycka på "Skip Forward" -knappen. Avsluta menyn för en valda alternativet genom att trycka på knappen "Skip bakåt". Stäng av MP3-spelaren genom att hålla ned knappen "Meny" tills skärmen blir mörkt.

8 Slå på MP3-spelare och gå till FM-radion genom att hålla knappen "Meny" tills enheten slås på och sedan tejpa på menyknappen för att komma till huvudmenyn.

9 "FM-radio" -läge bör det andra alternativet på menyn. Bara markera den och trycker den vita knappen "Enter". Tryck på "Skip framåt" och "Gå tillbaka" för att ändra radio. Volymen justeras på toppen av spelaren och håll knappen skydda inställningarna när den är i "låst" läge. Tryck på "Meny" igen för att komma till huvudmenyn.

10 Välj "Spela musik" alternativ från huvudmenyn genom att markera det och trycka på "Enter". Tryck på "Play / Pause" knappen för att spela musik i spelaren, eller välja ett annat alternativ i listan genom att markera den och trycka på "Enter".

11 Rekord genom att välja "lägen" från huvudmenyn och sedan "recorder" genom att markera. Tryck på "Play / Pause" -knappen för att starta inspelningen och sedan "Repetera / AB" knappen för att stoppa. Genom att trycka på "Play / Pause" -knappen bara pausa inspelningen. Efter att ha stoppat inspelningen genom att välja "spara" om du vill spara inspelningen.

12 Från huvudmenyn, sista alternativ är "information" och alternativ "Inställningar". "Information" alternativet ger information om minnesanvändning och filer samt MP3-spelaren själv.

Under inställningsmenyn

13 Hitta de senaste två alternativen på huvudmenyn och välj "Inställningar". Välj "uppspelning." De två alternativen för uppspelning är "repeat" och "shuffle." Växla alternativ på / av genom att markera, att välja och trycka på "Enter" upprepade gånger och titta på bekräftelse på skärmen.

14 Gör samma sak för att välja inställningar för "equalizer", "power display", "språk", "FM-inställningar" och "avancerade" inställningarna.

15 Välj "USB" alternativet. Markera "auto detect" och tryck enter så att bocken tycks visa att Autoavkänning aktiveras.

16 Välj "återställa alla" för att återställa de alternativ som du har anpassat.

Tips

  • Ladda ner musik genom att följa instruktionerna på den programvara som kom med MP3-spelare. Om denna disk saknas, ladda ner en kopia på nätet (se Resurser nedan). Ladda ner den senaste versionen av programvaran.
  • Slå aldrig på musik med hörlurar / öronkuddar i örat om volymen är kvar "hög". Håll enheten sval och torr, och aldrig förvara batterier i denna enhet.