Hur konvertera en byrå till en TV Stand

March 2

Hur konvertera en byrå till en TV Stand


Släng inte den gamla byrå, speciellt om du behöver en TV-bänken. Omvandla den till en TV-ställ med några verktyg och ved.

Djupet av byrå avgör om du vill använda plywood för hyllorna i TV-skåpet. Om utrymmet mellan baksidan av rälsen och insidan baksidan av bröstkorgen är 11 1/2-inches eller mindre, använd fast timmer.

Minimala träbearbetning färdigheter är allt som behövs för att hjälpa dig att framgångsrikt slutföra projektet.

Instruktioner

1 Ta lådorna, tillsammans med någon hårdvara installeras för dem. Du kan behöva en spik avdragare för någon låda hårdvara, men de flesta tillverkare använder skruvar, och du behöver bara en skruvmejsel för att ta bort dem. Försök att inte skada räcket, som är den horisontella träbit mellan lådorna.

2 Placera bröstet på ett arbetsbord med lådan öppningar uppåt. Stå en snickare nivå på högkant och hålla den mot toppen av den övre skenan. Justera nivån tills det är lod.

3 Rita en markering där slutet av nivån möter insidan baksidan av bröstkorgen. Upprepa detta en gång. Gör detta för varje skena i bröstet så det finns två märken på insidan tillbaka för varje skena.

4 Sätt vinkelhake på märken och dra en linje tvärs insidan baksidan av bröstkorgen. Mäta avståndet mellan sidorna inuti bröstet. Klipp en bit av en-av-2-tums timmer för varje skena.

5 Placera timmer på linjerna. Säkra det på plats genom sidorna av bröstet och in i virket med målgång naglar.

6 Mäta avståndet mellan baksidan av skenorna och insidan baksidan av bröstkorgen. Använda denna mätning, tillsammans med längden av de 1-by-2-tums bitar, för att skära hyllor från 3/4-tums plywood med en cirkelsåg.

7 Borra ett 1 1/4-tums hål 1 1/2-inches från en långsida på hyllan och halvvägs mellan ändarna av hyllor med en 1/4-tums paddla lite.

8 Ställ hyllorna på en-av-2-tums timmer på insidan baksidan av bröstkorgen så att hålen är i ryggen. Håll framsidan av hyllorna så att de är ens med toppen av rälsen. Säkra hyllorna genom rälsen och sidorna av bröstet med målgång naglar.

9 Gör en markering på insidan av det bakre av bröstkorgen 2 inches ovanför varje hylla och halvvägs mellan sidorna av bröstet. Borra ett hål på markeringarna med en 1/4-tums paddla lite. Dessa hål kommer att användas för trådarna som kommer att ansluta olika elektroniska komponenter till varandra.

Tips

  • Ställ in spikhuvuden med en spik set och fylla hålen med kitt, om så önskas.
  • Sand hela bröstet / TV stå innan en finish.
  • Lämna inte elverktyg utan uppsikt.
  • Applicera inte en avslutning på bröstet / TV stå utan ordentlig ventilation.