Blackberry Tutorial

January 19

Blackberry-telefoner är mycket populära och kraftfulla telefoner som tillåter sina användare att kontrollera e-post, skicka texter, surfa på webben och kalla andra, bland många andra uppgifter. Med alla dessa funktioner med hjälp av en Blackberry kan vara lite överväldigande. Att lära några av grunderna för att använda en Blackberry kommer att lindra en del av stress faktiskt använder en.

Synkronisera Blackberry med datorn

En av fördelarna med en Blackberry telefonen är att den kan synkroniseras med en dator så att filer som kontakter, e-post och kalendrar delas över de två enheterna, vilket leder till en perfekt effektiv mobila och stationära inställningar. Research In Motion (RIM), skaparna av Blackberry, erbjuder en gratis programvara som utformats för att synkronisera en Blackberry till en dator; Det finns på RIM: s hemsida (se länk i "Resurser" nedan).

Synkronisera Blackberry, starta stationära datorer. Med kabeln som medföljer telefonen, fäst din Blackberry till datorn. Programvaran bör erkänna enheten och starta synkroniseringen processen. Inte koppla Blackberry tills processen är klar. Du kan också ändra exakt vad som synkroniseras i själva programvaran. Detta skiljer sig per den version av programvaran du använder, men det är relativt enkelt.

Standbyläge

Ett bra sätt att spara på batteriet och förhindra "pocket rattar," vänteläge låser din Blackberry så att knapparna inte svarar på att pressas. Varningar, meddelanden och samtal kommer fortfarande att komma igenom, så att du inte missar något. För att komma in standby, håll "Mute" knappen (ovanpå enheten) i tre sekunder. För att avsluta, bara trycka på "Mute" -knappen.

Bekvämligheten Key

Bekvämligheten nyckel är en förinställd nyckel som du har full kontroll över. Även om det är en förinställd, kan det ändras till göra nästan vad du vill, beroende på vad du anser vara den mest användbara. För att ändra detta, gå in i menyn, välj "Alternativ" och välj sedan "Skärm / tangentbord." På denna skärm bör du se vänster och höger snabbknapp alternativ, som du kan ändra för att passa. Till exempel kan du ha rätt nyckel öppna kameran medan den vänstra knappen öppnar e-postprogrammet. Så länge som det är ett handlingsbart objekt, kan bekvämligheten nyckel hantera det.