Varför finns det ingen Call Blocker i Apple App Store?

April 10

Varför finns det ingen Call Blocker i Apple App Store?


Medan många iOS användare ville ha ett sätt att hålla oönskade samtal från sina enheter, ingen sådan funktion fanns i App Store eller den inbyggda hårdvara för de första sex åren av iPhone existens. Gränser för vad en utvecklare kunde komma förhindrade funktionen från erbjuds från en tredje part; Apple försummade också att skapa ett samtalsblockering programmet tills iOS 7.

Historia

Fram till iOS 7 tillkännagavs i 2013, fanns det ingen möjlighet för iPhone-användare som ville blockera samtal. Alternativet byggdes inte i iOS och det fanns inga appar på App Store som stödde funktionen. Medan vissa bärare kan blockera specifika siffror, det var inget användaren kan göra på sitt slut. I juni 2013 meddelade dock Apple att samtalsblockering skulle byggas in i iOS 7.

appar

En samtalsblockering app släpptes aldrig i App Store eftersom Apple inte ger app skapare tillgång till samtals göra funktionerna i iPhone. PC Advisor säger att förhindra tillgång till dessa förmågor hindrade skrupelfria app beslutsfattare från att skicka skräppost från iPhone. Medan vissa program som hävdar att de kan blockera nummer har dykt upp i App Store i det förflutna, var och en av dem fick låga betyg och otillfredsställande recensioner.

lösningar

Det enda sättet att framgångsrikt blockera samtal på en iPhone före iOS 7 är att jailbreaka enheten. Jailbreaking en iPhone bär vissa risker; det tar bort många av de säkerhets skydd Apple sätter på plats på sina telefoner, lämnar enheten mer öppen för attacker. Det upphäver också alla befintliga Apple garanti på enheten. Men samtalsblockering appar finns i alternativa app butiker och när enheten har jailbreakad, kommer de att arbeta för sina avsedda ändamål.

Ios 7

IOS 7 tar bort behovet av att jailbreaka telefoner för att få tillgång till samtalsblockering applikationer. Det kommer inte bara blockera samtal, men; den nya blockeringsfunktionen omfattar textmeddelanden och Facetime önskemål, så att du kommer att bli helt avskurna från den person som du inte vill prata. Om du bestämmer dig för att återställa kontakt erbjuder funktionen möjlighet att upphäva blocket så att du kan börja ta emot samtal och meddelanden från personen igen.