Philips VR550 NICAM VCR Specifikationer

May 14

Philips VR550 NICAM VCR Specifikationer


Den VR550 är en PAL videobandspelare från Philips. Den VR550 har en digital Studio Picture Control för förbättrad prestanda vid uppspelning, Turbo Drive-teknik för snabba spola bakåt och korrekt band positionering, Följ TV-kanal sortering och NTSC-band uppspelning.

Allmänna funktioner

Den VR550 är 14 inches med 3,6 inches med 8,9 inches i storlek och väger in på 5,5 pund. Den VR550 stöder mono, stereo och Nicam Stereo ljudsystem.

inspelnings~~POS=TRUNC

Den VR550 spelar video med PAL registreringssystemet. Den stöder både lång lek och korta spel inspelningar och kan automatiskt växla till long play när den upptäcker att den har otillräcklig band vänster.

uppspelningsfunktioner

Den VR550 har en digital Studio Picture Control-system, optimering av bildkvalitet, medan dess Turbo Drive-funktionen gör det möjligt för snabba spola bakåt. Den VR550 stöder uppspelning av både PAL band samt band som spelats in med NTSC-registreringssystemet.

bekvämlighet funktioner

De VR550 funktioner Följ TV-kanal setup, där det finns kanaler du bläddra igenom dem, liksom en automatisk kanalsökning. Andra funktioner inkluderar upp till åtta tidsinspelnings evenemang för upp till 12 månader framåt, dagligen eller varje vecka upprepade timers, manuell timers, dess Turbo Timer-system för att snabbt och enkelt skapa nya timers och Record Link timers. RECORD LINK timers tillåter videobandspelaren för att börja spela in direkt när den nästa tar emot videoingång, till exempel om du hade en satellitmottagare på sin egen timer.