Hur man programmerar en DVR fjärrkontroll till en TV

April 8

Hur man programmerar en DVR fjärrkontroll till en TV


Att ha flera underhållningsenheter är fördelaktigt, men antalet fjärrkontroller som du behöver för dem kan vara irriterande. Vissa människor tycker att det är svårt att hålla jämna steg med en fjärrkontroll, för att inte tala fyra. Tack och lov, kan DVR fjärrkontroller programmeras för att styra de flesta tv-apparater. Detta leder till en mindre fjärrkontroll i rummet.

Instruktioner

1 Besök webbplatsen för DVR tillverkaren eller kabel / satellitleverantör som du köpte DVR.

2 Leta reda på "Hjälp". Här bör du hitta en artikel om hur man programmerar din DVR fjärrkontroll för att styra din TV.

3 Hitta programmeringskoden för din TV-modell. Detta bör vara en 3- till 5-siffriga koden, beroende på vilken typ av DVR du äger. Du kan levereras med flera koder. Om så är fallet, börja med den första koden och flytta till de andra tills programmeringen är framgångsrik.

4 Tryck och håll "TV" -knappen på din DVR fjärrkontroll. Lampan i knappen ska blinka två eller tre gånger. Detta är den signal som fjärrkontrollen är klar för TV koden du finns på webbplatsen.

5 Mata in koden och tryck på "TV" knappen igen. Knappen kommer att blinka några gånger för att bekräfta den fått koden.

6 Testa DVR fjärrkontroll genom att försöka styra TV: n med den. Tryck på "TV" -knappen för att placera kontrollen i rätt läge, och sedan trycka på "Ström". Om TV: n stängs av, din DVR fjärrkontroll har programmerats framgångsrikt. Om inte, försök med en annan kod ges för ditt varumärke.