Hur man ansluter DirecTV till en projektions-TV

June 23

Även LCD och plasma-tv får de flesta av uppmärksamhet dessa dagar, finns det fortfarande projektion TV-apparater på marknaden. Projektions tv fungerar liknar projektorerna i en biograf. Det är en liten enhet i TV som projicerar bilden på lager skärmen framför den. Projektions tv kanske inte bildkvaliteten på LCD och plasma-apparater, men det är möjligt att ansluta enheten till en DirecTV satellitmottagare.

Instruktioner

1 Stäng av TV: n och DirecTV mottagare. Om du har två enheter när du ansluter dem, kan du få chockad.

2 Anslut DirecTV till kabeln löper från parabol (om det inte är ansluten). Kabeln är ansluten till "In" porten på DirecTV mottagaren.

3 Anslut antingen en koaxialkabel till "Out" port mottagaren eller sätta den röda, vita och gula RCA-kablar i "Video Out" port. RCA-kablar kommer att ge bättre bild- och ljudkvalitet, så om din projektion TV har RCA portar, kan det vara ett bra beslut att gå med RCA kablar.

4 Sätt in den andra änden av koaxialkabeln i "In" på projektionstelevisions. Om du använder RCA-kablar, anslut dem till "Video In" porten på apparaten. Se till att färgerna på kablarna matchar färgerna på portarna.

5 Slå på projektions tv och DirecTV mottagare. Justera din TV till kanal 3 eller 4 (beroende på TV: ns standardinställningar) för att visa DirecTV signal när du använder koaxialkabeln. Om du använder RCA-kablar måste du trycka på "Video" på TV: n eller fjärrkontrollen för att ändra projektions TV display från mottagaren till "Video In".