Hur man använder K800i som en webbkamera

March 23

Sony K800i enheten inte bara tillåter dig att ringa samtal, men fungerar också en webbkamera om du vet hur man använder det på rätt sätt. Använd den här telefonen som en webbkamera för antingen personligt bruk eller i en nypa, för yrkesmässig användning som ett möte, presentation eller företagsevenemang. För att göra detta, men måste du först programvara som gör att den inbyggda webbkameran kapacitet.

Instruktioner

1 Ladda ner och använda Qik gratis. När du fyller i önskad registreringsinformation, helt enkelt utnyttja den vanliga videofunktionen på telefonen och Qik laddar upp din video på nätet på egen hand, utan användning av någon programvara.

2 Köpa Mobiola. Även om programmet tar ungefär $ 25 för åtkomst (från 2010), erbjuder det en veckas rättegång utan kostnad. Ladda ner mjukvaran på din bärbara eller stationära beräkna, sedan fästa telefonen till datorn. Sedan ansluter telefonen till datorn för att visa videon på maskinen.

3 Köp WebCam Plus. Detta program kommer vid ett lågt pris (ca $ 6 från 2010). Det kan du bifoga din K800i till datorn via USB eller Bluetooth. När du laddar ner och installerar program till din dator och bifoga din K800i till datorn, ansluter programmet automatiskt videoström av kameran till din bärbara eller stationära.