Hur man tar bort baksätet på en 2000 Ford Focus

February 7

Du kan ta bort baksätet av en 2000 Ford Focus för att lägga till mer utrymme att dra objekt. Sätet agerar tillbaka som den bakre delen av stammen. När du tar bort ryggstödet kan du placera saker i stammen som sträcker sig in i kabinen av Ford Focus. Du skulle också behöva ta bort det nedre sätet om du behövs för att få tillgång till bränslepumpen. Det finns en lucka under sätet som ger dig tillgång till bränsletanken.

Instruktioner

1 Ta tag i toppen av ryggstödet på passagerarsidan och dra ryggstödet framåt (mot framsidan av Focus). När du drar på ryggstödet, frikopplar den från klämmorna som håller fast ryggstödet till stål stammen ramen.

2 Ta upp på ryggstödet på förarsidan och dra ryggstödet framåt (mot framsidan av Focus.) Detta tar bort andra låsclipset från metall stammen ramen.

3 Lyft upp på ryggstödet och ta bort det genom passagerardörren.

4 Ta dynan på passagerarsidan och lyft upp på sätet för att dra fäststiften ur golvplattan. Fortsätt att dra upp på sätet när du flyttar från passagerarsidan på förarsidan. Det finns fyra fäststiften över bottnen av sätet.

5 Ta bort basen av sätet från fordonet genom passagerardörren.