Hur man använder en BlackBerry som en personsökare

September 19

Hur man använder en BlackBerry som en personsökare


Inte alltför många människor använder personsökare längre, men de gör en comeback med en BlackBerry app som kan förvandla din telefon till en pseudo-pager. TruePage (av CellImagine) gör att telefonen personsökning-kompatibel, med ditt mobiltelefonnummer vara din personsökare. TruePage möjliggör tvåvägspersonsökning, leveransbekräftelse och tillgång till din adressbok och har autosvar kapacitet. För $ 14,99 (i december 2010), kan du använda din BlackBerry snabbt och smidigt som en personsökare.

Instruktioner

1 Download "TruePage" till din BlackBerry telefon från App World (se Resurser). Starta om telefonen när installationen är klar.

2 Dubbelklicka på "TruePage" appikon från din BlackBerry startskärmen.

3 Klicka på knappen "Skriv" eller "Skicka". Skriv in antalet någons BlackBerry personsökarnummer i "Till:" fältet. Eller klicka på "Visa Kontakt" för att söka efter en kontakt från din Adressbok.

4 Skriv ditt meddelande i "Meddelande:" fältet. Klicka på "Skicka".

5 Klicka på "OK" från mottagningsmeddelandeskärmen när du varnad att du har ny sida.

6 Läs meddelandet och klicka sedan på "Svara", "Ring" eller "Spara". Om du klickar på "Svara" kan du skriva ett meddelande, liknande till steg 4. Om du trycker på "Samtal" personsökaren kommer att kallas från telefonen. Om du klickar på "Spara" meddelandet kommer att sparas i TruePage in-box.

7 Klicka på "Stäng" för att avsluta ur TruePage.