DIY: Camera filterhållare

March 21

DIY: Camera filterhållare


Kamerafilter varierar från en halv till 2 1/4 inches i diameter och är mindre än 1/2-tums tjock. Storleken på filtren möjliggör innovativa sätt att göra väskor. Fickorna i en kameraväska hus filtren under transport, men frågan kvarstår hur man skyddar filtren i en hållare när de tas från fall. En billig kamera filterhållaren är tillverkad av en tom mynta eller tuggummi tenn.

Instruktioner

1 Mät, markera och skär fyra 2 1/2 med 4-tums rektanglar från 1/8-tums pelon fleecing. Runda hörnen så bitarna passar tätt i den tomma mint eller tuggummi tenn.

2 Placera en rektangel i locket på burken. Placera en till tre av de pelon rektanglarna i botten av tenn. Två rektanglar kommer att hålla de flesta kamerafilter tätt när locket är stängt. Det finns tillfällen att tre rektanglar behövs i botten av tenn för att hålla kameran filtret på plats.

3 Placera kameran filtret på botten av burken. Stäng försiktigt locket. Skaka rutan något och lyssna för att se om filtret är tätt. Tillsätt mer pelon fleecing om det behövs.

4 Placera den stängda tenn i en Blackberry klipp mobiltelefonen täcker. Haka klippet i bältet, midjan eller byxfickan.