Hur man installerar en VIVITAR VIVICAM 55 Utan installations-CD

March 20

Hur man installerar en VIVITAR VIVICAM 55 Utan installations-CD


Den VIVITAR VIVICAM 55 är en kompakt digitalkamera släpptes 2003. Kameran är uppbyggd kring en fast fokus 6mm lins som har en 35 mm film motsvarande 48mm. Upplösningen på kameran är minimal på 0,35 megapixlar. Allt på kameran är automatisk från sina exponeringsinställningar till vitbalansinställningar. Kameran har en fast ISO (ljuskänslighet) av 100, vilket innebär denna kamera är bäst i dagsljus. Fotografera med kameran är ganska lätt. Bara installera två AAA-batterier, slå på den och börja filma.

Instruktioner

1 Förvandla din hemdator och öppna ett Internet Explorer-fönster. Om du inte har installationsskivan för VIVITAR VIVICAM 55 behöver du ladda ner drivrutiner innan kameran kommer att interagera med datorn.

2 Gå till en webbplats som Driverskit eller OpenDrivers att hämta de nödvändiga drivrutinerna. Väl på plats, använda datorns mus och klicka på "Download" ikonen. VIVITAR webbplats stöder inte längre produkten.

3 Följ anvisningarna och installera VIVITAR VIVICAM 55 förare på din dator. En gång installerat, ansluta kameran till din hemdator med hjälp av en USB-kabel och du bör kunna hämta bilder från kameran.