Hur man köper Hemmabio Bakre högtalare

January 29

Bakre högtalarna är en viktig komponent i ett hemmabiosystem, särskilt om du letar efter en fullt utvecklad hemmabioupplevelse. Bakre högtalare är avgörande för en riktig surround-ljudeffekt. Det finns många varumärke och modeller av de bakre högtalarna ute, men att välja rätt en är en relativt enkel uppgift. Den här artikeln förklarar allt du behöver veta för att köpa den perfekta bakre högtalarna för dig.

Instruktioner

1 Ta reda på hur många watt per kanal förstärkaren ger. Du kommer att behöva köpa högtalare som har en maximal effekt på minst här mycket. Detta är den viktigaste specifikationen. Om du får högtalare som inte kan hantera kraften förstärkaren ger ut, kommer du spränga dem.

2 Utvärdera utrymme du har för högtalarna så att du köper dem som passar ditt vardagsrum. Bakre högtalarna kan vara mycket små och många kan monteras på väggen.

3 Fixa en budget. Det är viktigt att du vet hur mycket du vill spendera. Välj en prisklass och inte överskridande. De bakre surroundhögtalarna behöver inte vara nästan lika bra som din front eller mittkanalhögtalare, och därför ska inte behöva kosta mer än $ 200 för paret.

4 När du handlar, den viktigaste specifikationen förutom maximal effekt är känslighet, ju högre siffra desto bättre. Du bör inte få högtalare med mindre än en 85dB känslighet. Titta även för bakre högtalare som har magnetisk (video) skärmning.

5 Om du har ett mycket stort rum eller inte vill dra kablar från förstärkaren till de bakre högtalarna, kan du överväga trådlösa bakre högtalare. Men dessa är oftast mycket dyrare och de bakre högtalarna kommer fortfarande att behöva ansluta till en bakre förstärkare med en trådbunden anslutning, vilket i sin tur kommer att behöva sättas in i ett eluttag.

6 Kontrollera nätbutiker. Eftersom online-butiker inte ger upphov till alltför många omkostnader, tenderar de att erbjuda lägre poäng pris än fysiska butiker. En utmärkt källa för högkvalitativt ljud utrustning är Crutchfield (se nedan).

7 Kontrollera garantin. Läsa dessa kan hjälpa dig att avgöra ett företags engagemang för sin produkt och dess kunder. En bra talare bör göra åtminstone en 3 års garanti. Två utmärkta märken som bär 5-års garanti är Infinity och Polk.

8 Slutligen, när du har minskat ner till några högtalare som passar din installation, läsa några recensioner om dem. Du kan vanligtvis hitta recensioner på nätet. Dessa kommer att hjälpa till att försäkra dig att få en produkt som du är nöjd med.

Tips

  • Kolla paketerbjudanden. Om du köper en ny hemmabio, kanske du vill få bakre högtalarna som kommer tillsammans med det ursprungliga paketet. Dessa vänder sig ofta ut att vara det bästa alternativet - billigare och av hög kvalitet.