Hur överföra ett inspelat program från en Sirius Stiletto till datorn

March 21

Hur överföra ett inspelat program från en Sirius Stiletto till datorn


En Sirius Stiletto är en portabel satellit radiomottagare, MP3-spelare och digital inspelare som kan lagra upp till 100 timmars ljudprogrammering. Stilett levereras med programvara för att ladda upp ljudinnehåll från en dator till den bärbara enheten med en USB-kabel. Men överföra innehåll från Stiletto till datorn kräver en annan förbindelse. Datorn måste också installeras med ljudinspelning programvara som Windows Plus! Gratis ljudprogram som Audacity finns att hämta från Internet.

Instruktioner

1 Anslut 3,5 mm plugg i ena änden av ljudkabeln till hörlursuttaget på vänster kil av Stiletto, och anslut den andra änden i "Line IN" på kanten av en bärbar dator eller på baksidan av en stationär dator torn.

2 Öppna inspelningsprogrammet på datorn genom att dubbelklicka på namnet på programmet. Klicka på "Start" eller Microsoft flagga knappen i det nedre vänstra hörnet av skrivbordet för att välja "Alla program" och välj programmet i listan.

3 Tryck på "Power" -knappen på Stiletto att aktivera enheten, vrid sedan Media Dial till "Recordings" och tryck på "Välj". Vrid Media ratten på önskat inspelat program och stanna på programnamnet.

4 Klicka på "Record" -knappen på programvara, sedan trycka på "Play" -knappen på Stiletto att överföra ljudprogram. Klicka på "Stop" när du är klar.

5 Lagra den överförda program på datorn genom att klicka på "File" -knappen på inspelningsprogrammet för att välja "Spara som" och sedan ange ett namn för programmet i rutan som visas. Klicka på "Spara" under rutan för att lagra programmet på datorn.

Tips

  • Anslut Stiletto till DC strömadaptern samtidigt överföra program till datorn för att undvika ett dött batteri som skulle förstöra inspelningen.