Hur till Mikrofon en mobiltelefon

March 5

Hur till Mikrofon en mobiltelefon


Och sedan aktiverar ljudet en mobiltelefon är en fråga om att hitta rätt "funktionstangenten" att trycka på telefonen när du är på ett samtal. Varje märke och modell av mobiltelefon är inställd lite annorlunda, men "stum" och "slå på ljudet" alternativ visas när samtalet kopplas. Och sedan aktiverar ljudet samtalet gör personen i andra änden att höra dig.

Instruktioner

1 Ring en vän eller familjemedlem. När samtalet kopplas låta personen vet att du vill testa en funktion på telefonen.

2 Dra telefonen borta från dig och tittar på skärmen. Du bör se "Mute" ligger antingen på höger eller vänster nedre hörnet av skärmen. Tryck på knappen direkt under ordet "Mute" oavsett vad nyckeln faktiskt märkt. Ordet "Mute" ändras till "Ljud".

3 Försök att tala. Om personen inte kan höra dig, då du framgångsrikt stängt av samtalet och du måste slå så att du kan återuppta framgångsrik kommunikation.

4 Tryck på knappen direkt under ordet "Ljud" en gång. Återuppta kommunikation.

Tips

  • Telefoner sätts upp så "Mute" funktionen kommer inte framgångsrikt arbeta under någon 911 samtal för konsument säkerhetsskäl. Om du försöker att slå din mobiltelefon ringsignal eller andra hörbara meddelanden, justera volymen genom att följa lämplig alternativmenyer för volym, ringsignal och meddelandeinställningar.
  • Inte säga något fällande eller nedsättande när du tror att du är på en "dämpad" samtal, om du inte utföra funktionen korrekt eller telefonen är trasig och du inte känner.