Sido Rail Anvisningar för Blackberry Pearl

February 20

Sidoskenorna BlackBerry Pearl är de två långa silver bitar på vardera sidan av BlackBerry-enheten. Sidoskenorna inte bara lägga lite en stil till enheten, men också hjälpa till att hålla Pearls fram- och bakstycke tillsammans. Sidoskenorna hålls på plats av både både klipp och skruvar, men när du förstår hur skenorna är säkrade, ta bort dem och sätta dem på är en ganska enkel uppgift.

Instruktioner

Ta bort sidoskenorna

1 Vänd på 8100 Pearl över. Tryck på knappen batteriets frigör på undersidan av batteriluckan och skjut batteri täcka upp för att ta bort den. Dra ut på toppen av batteriet tills det är ungefär en 30 graders vinkel till enheten, och sedan lyfta upp för att ta bort den.

2 Sätt din pry pinne under den lilla plastbiten som sveper runt undersidan av enheten. Skjut din käpp mot botten av enheten för att tvinga denna plastbiten löst. Dra sedan pjäsen bort från telefonen.

3 Ta bort de två T6 skruvarna på de två översta hörnen på baksidan av Pearl använder T6 skruvmejsel. Sedan vänder enheten och ta bort de två T6 skruvarna längst ner två hörnen på framsidan.

4 Sätt din pry pinne mellan höger kenan och toppen av telefonens hölje. Kör bända stick längs sidan av telefonen, separera skenan från huset, och sedan dra ut på rälsen för att ta bort den. Upprepa denna process för andra sidoskenan.

Byt sidoskenor

5 Tryck på fram- och bakstycke mot varandra så att de två delarna snäpper ihop. Sidoskenorna passar endast på plats om fram- och bakstycke är säkra.

6 Placera enheten så att tangentbordet är vänd uppåt.

7 Ta vänster sidoskena, som har en trapetsformad och cirkulär öppning vid ena änden, och placera den intill den vänstra sidan av anordningen. Hålen vid slutet av skenan bör vara nära toppen av telefonen. Sätt den lilla kroken som skjuter ut från botten av skenan i spåret längst ned till vänster på Pearl. Driva resten av sidoskenan på plats.

8 Upprepa processen med den högra sidan järnväg. Volymknapparna på denna skena ska placeras nära toppen av enheten.

9 Sätt tillbaka de fyra T6 skruvarna och skjut sedan underdelen på plats. Byt ut batteriet och batteriluckan.