Vad gör du när din DirecTV fungerar, men det står fortfarande ingen signal?

March 26

Satellit-tv genom leverantörer som DirecTV ger dig tillgång till hundratals kanaler av underhållning, sport och nyheter. Emellertid är signalstyrkan en av de primära problem med satellit-TV. Om mottagaren visar ingen signal men fortfarande visar nuvarande program, finns det några möjliga lösningar för situationen.

Vänta ut

Ibland kommer DirecTV satellit visar ingen signal medan programmeringen fortsätter att visa utan avbrott. Detta är oftast övergående och en glitch från parabolen till mottagaren. Även om det kan ta några minuter, bör signalen återkommer för satellitmottagaren om det är ett tekniskt fel. Detta kan följas i DirecTV "Menu" för att vara säker.

skäl

Typiskt, om DirecTV visar ingen signal trots programmering fortfarande körs oavbrutet, är det ett tecken på att programmeringen kommer att gå ut endast tillfälligt. Små avbrott i receptionen kan orsaka dessa instanser. Störningar från träd blockerar satellitsignalen, kan störningar från flygplan eller ens dåligt väder orsaka parabolantenn att tillfälligt förlora signal.

Felsökning

En serie av enkla steg hjälpa dig att felsöka problemet innan du ringer kundtjänst. Stäng av både TV och DirecTV mottagare. Medan de är avstängda, kontrollera anslutningarna till och från TV, mottagarboxen och parabolantenn och kontrollera alla kablar är säkra. Kontrollera att kontrollera att ingenting är direkt blockerar dig DirecTV parabolantenn, som kan störa signalen. Slå på rutan tv och mottagare för att övervaka signalstyrkan.

Långvarig Brist på Signal

Om du upplever en långvarig brist på satellitsignalen utan att det påverkar programmeringen på TV-skärmen, är något fel med satellitmottagaren. Denna fråga är mycket sällsynt, eftersom mottagaren måste ha en signal för att visa DirecTV programmering. Problemet motiverar ett samtal till kundtjänst på 1-800-531-5000 att rapportera problemet och skapa en biljett för referens om din planering blir avbruten.