Hur man installerar RBH Tak Högtalare

April 26

Hur man installerar RBH Tak Högtalare


RBH i tak högtalare är utformade med den främsta audiofil i åtanke. RBH högtalare använder silke eller aluminiumdiskanter och har en säkerhetsavstängning funktion för att skydda integriteten av diskant. RBH högtalare ger maximal tydlighet över en stor bandbredd av frekvenser för att återge de mest små skillnader i ljud. Den i tak högtalare linje från RBH erbjuder en stor kompromiss till hemmabioupplevelse utan att behöva offra golvyta för bulk högtalare.

Instruktioner

Hur man installerar RBH Tak Högtalare

1 Bestämma korrekt placering i rummet för i-tak högtalare. Om det behövs, fisk högtalarkabeln genom taket till platsen av talarna från en ljudmottagare.

2 Leta reda på högtalarmallen inuti högtalarpaket. Tejpa fast mallen på taket där du kommer att sätta på högtalaren.

3 Använda drywall att såga mallen form i taket. För att underlätta rengöring, har ett vakuum med en slang bifogad fil i närheten för att fånga fallande skräp.

4 Ta högtalargallret från högtalaren och börjar glida högtalaren i hålet. Fäst den positiva och negativa av högtalarkabeln till rätt terminal. Avsluta glider högtalaren i hålet och använd en skruvmejsel för att vrida skruvarna som är hållklämmor i högtalaren på gips.

5 Sätt högtalargallret tillbaka på högtalaren.

Tips

  • Högtalargaller är färg-kunna matcha taket färg; måste du ta bort grillen från högtalaren före målning.
  • Se till att du ansluter rätt högtalarkablarna till rätt plintar eller du kan skada högtalaren.