Hur man sätter musik på en iPod

October 4

Hur man sätter musik på en iPod


Undrar hur man sätter musik på en iPod? Om du har en ny iPod och försöker räkna ut grunderna, inte vara frustrerad. Det är faktiskt ganska enkelt att ladda ner musik till din spelare samt skapa spellistor och organisera din musik. Här är hur du kommer igång.

Instruktioner

1 Hur man sätter musik på en iPod

Anslut din iPod till din dator eller laptop med USB-sladden som följde med iPod. Om detta är första gången du har anslutit den till datorn, kan du få ett meddelande som ber dig att starta om datorn. Göra det; du behöver inte följa detta steg nästa gång.

2 Hämta en kopia av iTunes på din dator. Du kan använda skivan som följde med din mediaspelare, eller helt enkelt gå till apple.com/itunes att ladda ner den senaste versionen. Följ nedladdningsinstruktioner.

3 Starta hämtade iTunes-programmet och slutföra iPod registrering, kontroll av alternativ som du vill ha (till exempel automatiska uppdateringar av dina låtar när din iPod är ansluten till iTunes). Det är en bra idé att namnge din iPod när du uppmanas snarare än att lämna standardmodellnummer, så att du lätt kan hitta den i iTunes-gränssnittet.

4 Hur man sätter musik på en iPod

Bekanta dig med iTunes-gränssnittet när du har slutfört inrättas. Du ser en ljus avsnitt i mitten komplett med skivomslag, bilder och grafik; detta är iTunes store. Till vänster är en enkel lista där du ska se din iPod genom det namn du gav den under installationen.

5 Klicka på din iPod namn, i den vänstra kolumnen i iTunes-gränssnittet. Den mellersta delen bör nu vara tom om du inte har några spår som redan finns på din iPod. Om det finns några, kommer de att visas i en lista i den mellersta delen.

6 Klicka på "Library", som ska visas högst upp i den vänstra kolumnen. Här ser du några låtar du har kopierat in ditt iTunes-bibliotek från CD-skivor eller andra källor.

7 Hur man sätter musik på en iPod

Lägg till musik i din iPod från CD-skivor genom att sätta en CD i datorns cd-enhet och klicka på knappen "Importera" pop up för att kopiera dessa låtar i biblioteket. Du kan sedan välja låtar efter titel eller album och dra dem till namnet på din iPod för att flytta dem där.

8 Köp låtar från iTunes Store för att lägga till ny musik eller låtar du inte har på cd direkt till ditt iTunes-bibliotek och sedan till din iPod.

Tips

  • Som ni ser är det ganska enkelt att lära sig att sätta musik på en iPod. Välja och organisera musiken tar längre tid!