Rörelse Tips för Jeep Wrangler

November 7

Jeep Wranglers är konsument fordon som har rötter som alla terrängfordon som användes i de väpnade styrkorna. Jeep Wranglers är kända för sina större än normalt däck och praktisk tillämpning som terrängkörning och dragande förmåga. De flesta Jeep Wranglers är också konvertibler, med robusta duk toppar som kan tas bort.

Lufttryck

Jeep Wranglers är kända för sin terrängkörning förmåga även i de tuffaste, rockiest terräng. Innan Jeep Wrangler ut i naturen, men det rekommenderas att 10 pounds per kvadrattum av luft släppas ut ur varje däck. Denna extra flexibilitet i däcken ger en större mängd dragkraft, och däcken greppytor mycket lättare än när den rekommenderade däcktrycket.

Det är en bra idé att hålla en liten luftkompressor i Wrangler, men eftersom det är olämpligt att köra på trottoaren med för lågt lufttryck. Den sänkta PSI gör också snö och / eller sand körning mycket lättare att kontrollera.

vägförhållanden

De större däck på Jeep Wrangler är en tillgång, men på det mest ogynnsamma vädret och förhållanden är det möjligt att förlora kontrollen. Det är där den Jeep Wrangler däck verkligen komma till hands. Genom att snabbt vrida ratten från vänster till höger och vice versa, är Jeep kunna göra anspråk på kontroll och stoppa glidning i rörelse. Varven bör vara liten, ca 1/8. Med en verklig tur och gjort så snabbt som möjligt. Detta blir trappstegen och förbättra greppet.

stötfångare

Jeep Wrangler har haft mycket formidabla stötfångare i samband med det, når hela vägen tillbaka till väpnade styrkor dagar. När terrängkörning, bucklor, stötar och även kraschar är en del av territoriet. Stötfångarna är enkelt bytas ut, eftersom de kan beställas från någon delar butik eller bilverkstad och anländer snabbt (inom en vecka) eftersom jeepar är USA-tillverkade fordon kommer alla fabriker som är bosatta i det kontinentala USA. Avlägsnandet och återfästning av stötfångare är en enkel process och kräver bara några bultar lossas. Byte av stötfångaren är en snabb lösning i motsats till andra kostsamma auto organ jobb.