Skulle alla iPods Arbeta med iTunes?

May 5

Skulle alla iPods Arbeta med iTunes?


Om samtliga iPods arbeta med iTunes? Med ett ord, ja, och de brukar göra. Alla versioner av Apple iPod bör arbeta med iTunes, men felanvändning eller tekniska problem kan ibland hålla dem från att göra det.

iPod-modeller

Apple lanserade den första iPod i oktober 2001. Sedan dess har företaget skapat ett utökat sortiment av iPod-modeller. Den första generationens iPod lanserades 2001 har blivit känd som den klassiska modellen. Den klassiska, tillsammans med mindre iPod nano, iPod shuffle och iPod mini, alla använder cirkulära navigationshjul till tillgång lagrad musik och video. IPod touch och den 6: e generationens iPod nano använda pekskärmsteknik för ett enklare sätt att få tillgång till musik och video.

Anslutning till iTunes

iTunes är Apples mediehanteringsprogram. IPod-ägare kan köpa nya ljud- och videofiler via iTunes och använda programmet för att synkronisera filer mellan datorn och bärbara musikspelare. Användare kan ansluta sin iPod till iTunes med USB-kabeln som medföljer deras musikspelare.

Varför din iPod inte fungerar: Anledning # 1

Apple skickar regelbundet ut programuppdateringar för sin iTunes Music Store. Även äldre versioner av iTunes tillåter fortfarande du komma åt dina nuvarande filer och köpa nya, de ingår inte mjukvaru förbättringar av uppdaterade versioner. Om du inte kör den senaste versionen av iTunes, bör din dator uppmana dig att göra det. Om den senaste versionen av iTunes inte löser problemet, föreslår Apple att avinstallera och installera programmet på datorn.

Varför din iPod inte fungerar: Anledning # 2

IPod och iTunes är utformade för att känna igen varandra. Men om du ansluter din iPod till en ny dator, iTunes programvara kan inte erkänna det, så att du inte kan synkronisera eller ladda din enhet. Andra problem med själva datorn som är oförenlig säkerhetsprogram kan vara att skylla också. Apple rapporterar detta problem är ett mer vanligt problem med datorer som kör Windows än med Apple-datorer, som är utformade för att vara kompatibla med iPod och iTunes.

Varför din iPod inte fungerar: Anledning # 3

Fel typ av ljud eller videofilen kan orsaka problem för din iPod, så att du tycker att det inte är förenligt med iTunes. Din iPod inte kan behandla alla typer av filer. Den exakta typen av filer kan behandla beror på iPod-modell du äger. I allmänhet, iPods och iTunes är kompatibla med filer som slutar med förlängningar .mp3, .m4a, .m4p, .jpg, .gif, .tif, .mov och .m4v.