Hur man arbetar en Disabled iPhone

October 15

En jailbreakad iPhone kan bli handikappade eller "bricked." En murad iPhone kommer inte att fungera eftersom det har antingen fryst på ett program eller på den svarta skärmen. Du måste manuellt starta om funktionshindrade iPhone för att göra det funktionella igen. Du kan inte ta en jailbreakad iPhone till en AT & T eller Apple-butik för reparation eftersom jailbreaking iPhone upphäver villkoren eller Apples garanti för iPhone.

I den här artikeln förutsätter att du har en jailbreakad iPhone. Om du inte gör det, och din iPhone blir inaktiverad, ta med din iPhone till en AT & T eller Apple-butik för garantireparation.

Instruktioner

1 Öppna iTunes. Se till att du kör iTunes 9.0 eller en senare version. Du kan kontrollera din iTunes version genom att klicka på "iTunes" i menyraden och sedan klicka på "Om iTunes." Om du har en äldre version av iTunes, välj "Sök efter uppdateringar" från iTunes menyraden och följ anvisningarna för att hämta den senaste iTunes-versionen.

Se till att du har blackra1n jailbreak verktyget på skrivbordet. Om du inte har blackra1n verktyget, se Resurser för länk för att ladda ner.

2 Fäst din iPhone till en USB-port på datorn med kabeln iPhone data. Öppna blackra1n verktyget och sedan klicka i mitten av rutan där det står, "göra det regn." Nu utför en hård omstart på din iPhone.

För att utföra en hård omstart, samtidigt trycker iPhone on / off-knappen längst upp till höger på din iPhone och "Välj" -knappen centrerad på undersidan av iPhone under skärmen. Håll ned båda knapparna i cirka 60 sekunder. Skärmen kommer att gå svart. Då kommer du att se Apples logotyp. Då skärmen går svart igen. Efter ca 60 sekunder, kommer du att se den vanliga iPhone omstart skärm, som visar iTunes logotyp och en bild av en USB-kabel.

3 Släpp båda knapparna och du kommer att se blackra1n återställnings skärm som ser ut som en bild av en tonårig pojke omgiven av iPhone-bilder. Din iPhone bör nu vara fullt fungerande och inte längre handikappade eller murad.

Tips

  • Ibland efter att ha kört blackra1n verktyget, inte Wi-Fi-funktionen i iPhone fungerar inte. Om detta händer, upprepa hela processen. Du kan behöva upprepa flera gånger innan Wi-Fi-funktionen återställs.