Senior projektidéer med bilar

June 20

Senior projektidéer med bilar


Starta en senior projekt kan vara skrämmande. Den svåraste delen för de flesta studenter är att besluta vad man ska faktiskt fokusera sina projekt runt - att inte tala om tidsgränser, essä och slutpresentation. Lyckligtvis, om du är en bil buff finns en mängd olika alternativ till hands. Oavsett vilken typ av bilar som du är intresserad av, det finns en mängd idéer för att få dig motiverad.

Återskapa en motor

För en riktigt imponerande och glädjande projekt, kan du välja att bygga en bilens motor. En motor är en mycket komplex bit av maskiner, så välj ditt projekt mentor klokt. Helst skulle hon vara en erfaren mekaniker med gott om tid att engagera sig hjälpa dig med din bygga. Din mentor kanske kan ge dig en skrot motor, men om inte, börja söka auto butiker eller skräp varv. När du har säkrat en motor, lär dess anatomi noggrant. Leta upp och byta ut delar saknas, rena och åter smörja som behövs och testa den ofta. Om du kan plocka upp en skrot motor och har tillgång till en mängd olika verktyg, kan du åstadkomma det här projektet ganska billigt.

Måla en bilens exteriör

Beläggning bilen med en vibrerande ny lack kommer att göra ett utmärkt senior projektledare. För en mentor, är din bästa insats en certifierad industri- eller fordons målare. En kompetent mentor ska kunna ge dig råd om lämplig stripp eller media sprängning metoder, olika typer av primer, färg och finish och de bästa sätten användningsområden för varje ämne. Om du känner dig äventyrlig kan du välja att krom bilens klädsel förutom att måla det - men detta kan kräva ytterligare mentor och kommer att öka den totala kostnaden för projektet.

Reupholster en bilens interiör

Om du hellre vill fokusera på insidan av ett fordon, lägga till ny klädsel till de främre och bakre säten för en egen look. En klädsel professionell är det bästa valet för en mentor i detta fall. Beroende på ålder av fordonet du kommer att arbeta med, kan du även behöva konsultera med en mekaniker om säte borttagning. kan utföras En Tapetserare projekt billigt som det bara kräver nya tyg, klamrar eller nitar och grundläggande sömnad utrustning.