Välj ett mål för din mobiltelefon

February 2

Välj ett mål för din mobiltelefon


Mobiltelefoner är så viktigt att vissa människor som en förlorad eller skadad mobiltelefon kan innebära förlust av inkomst eller frihet att resa. Skydda din mobiltelefon från droppar, repor och andra skador är därför ett klokt val och kan spara pengar på mer än ett sätt. Men precis som det finns tusentals mobiltelefon märken och modeller att välja mellan, en lika skrämmande urval av mobiltelefon fall finns. Att veta vad man ska leta efter i en mobiltelefon fall och med den miljö där du använder din telefon i beaktande, kan hjälpa dig att göra det bästa valet för att skydda din mobil investering telefonen.

Det grundläggande

Grundläggande fall mobiltelefon är pseudo-läder och hårda plastlådor som säljs i nästan varje mobiltelefon butik och i den del av stora varuhus som Best Buy, Target och Wal-Mart elektronik. Grundläggande clip-on eller band hölster fall brukar komma i svart och ge en rimlig skador skydd för din mobiltelefon. Men grundläggande fall göra mer för att hjälpa dig att hålla koll på din telefon och förhindra skador från droppar eller repor. Generellt män använder clip-on eller hölster fall oftare än kvinnor. Kvinnor som önskar en grundläggande fall väljer ofta för en konstläder hylsa eller ett rep eller halsband fall av plast. En grundläggande mobiltelefon fallet körs vanligtvis från $ 5 till $ 20 på de flesta försäljningsställen.

Robusta Wear Fodral

Det bästa en mobiltelefon är att det tillåter dig att ha kontakt med andra, även i områden utan Wi-Fi-tjänst eller elektricitet. Men om ditt arbete eller spel innebär en hel del fysisk aktivitet, är du alltid riskerar att tappa din mobiltelefon och skada den. Tillverkare som Robust utrustning och Otterbox konstruera robusta fall mobiltelefon från tjock, stöttålig plast eller gummi. Många av dessa fall har tunga klipp eller stålförstärkt hällor. Vissa robusta cell fall ger begränsad tätskikt också, men deras främsta syfte är att förhindra fallskador - även från en stege eller andra artikelfönstret. Nybörjar fall av den här typen kommer att ställa dig tillbaka ca $ 20 till $ 50. High-end, stöttålig robusta fall brukar kosta mellan $ 50 och $ 100.

Vattentäta Fodral

En resa till stranden eller till och med den lokala poolen kan göra mycket för att hjälpa dig slå värmen under sommaren; men det kan också innebära en katastrof för din mobiltelefon om det skulle bli blöt. Oavsett om du reser till en vatten destination eller behöver mobiltelefon skydd i kraftigt regn, är ett vattentätt fall svaret. Denna typ av mobiltelefon fall är mer besläktad med en tjock, klar plastpåse som gör att du kan komma åt knapparna på telefonen och se skärmen, samtidigt skydda telefonen från vattenskador. Vissa vattentäta fall flyter även om den tappas i vattnet. De flesta av dessa fall tillåter dig att text eller skicka e-post medan telefonen är inne, men du kan inte ringa ett samtal utan att först ta bort telefonen ur fodralet. Vattentätt fodral finns i många mobiltelefon butiker samt online och brukar kosta mellan $ 20 och $ 40.

Dubbla batteri tid

För effektcell och smartphone-användare, Kevin Purcell på GottaBe Mobile News and rekommenderar ett fall som ger funktionalitet samt skydd. Använder mobiltelefonen för att surfa på Internet lägger en tung belastning på enhetens interna batteri. Ett fall som det Mili uppladdningsbart batteri Case tillgänglig från XenGadget.com eller Mophie Juice Pack Air från Mophie.com kommer att kosta $ 60 eller $ 80, respektive, och dessa fall innehåller extra batterier som ansluter till din telefon, så att du kan fördubbla tiden du använder din iPhone eller annan kompatibel smartphone.

Få bättre mottagning

Din mobiltelefon är bara användbar om du kan ringa samtal eller komma åt Internet med det. I vissa områden, men får dålig mottagning eller en svag signal att använda mobiltelefonen omöjligt. Mobiltelefon fall tillgängliga från Griffith ClearBoost, Wilson Electronics och SmoothTalker kostar mellan $ 15 och $ 40, och dessa fall bidra till att stärka antennsignalen till din mobiltelefon med upp till 40 procent i vissa områden. Fall med inbyggd antenn boosters är säkrare att använda med telefonen än antennförstärkare konstruerade för användning i batterifacket på telefonen och finns tillgängliga online på Amazon.com, AlternativeWireless.com och andra ledande cellulära återförsäljare telefon.

Fodral och skinn till Show

Om du behöver bara grundläggande scratch skydd för din mobiltelefon och bara vill ha en fråga som gör ett uttalande om dig eller din livsstil, överväga att få en skräddarsydd hud eller fodral för din telefon. Online återförsäljare som Zazzle.com gör att du kan designa din egen eget stick-on huden med dina favoritbilder, logotyp eller konstverk och sedan skriva ut och skär designen till passformen din telefon. För ungefär $ 30, kan du skapa ett eget skal som är unik och gjort precis för dig. Om kostnaden är inte ett alternativ, kan specialfall skapare som MJ Art Studio eller lyx Cases skapa ett ärende till din telefon tillverkad av exotiska material som läder, guld eller ens platina. Lyx Fall säljer GnG Golden Delicious iphonefall - tillverkad av massivt guld - för en cool $ 100.000.