Hur man byter signalljusen i en VW Passat

March 1

Den främre belysningen på VW Passat är en standardfunktion. Vad gör Adaptive Front Lighting System så speciellt är att det dyker upp till 15 grader i den riktning du vänder när du kör. Elektroniken i detta belysningssystem gör att ändra en enkel glödlampa lite svårare än andra bilar. Det finns ytterligare en glödlampa-signalljuset, det är en del av detta system.

Instruktioner

1 Läs bruksanvisningen som den avser Adaptive Front Lighting System av VW Passat. Om du inte är bekant med elektroniken i en bil då du kommer att vilja ha en mekaniker reparera signalljus.

2 Kontrollera om driften av signalljus på VW Passat på en regelbunden basis. Du kanske inte kunna reparera signalljuset, men du kan säkert veta när du behöver den här reparationen. Be en vän att stänga av signallampan på och av medan du står utanför och inspektera hur lamporna.

3 Bestäm om hela blinkersenheten är trasig eller om glödlampan är trasig. Om du väljer att byta ut hela signalljusenheten, så kan du köpa ett kit speciellt för VW Passat som kommer att omfatta instruktioner.

4 Sök efter en tumskruv som håller huset på plats när du är redo att börja reparationer. Ta skruven, ta bort huset skruven och lyft höljet ut försiktigt. Se upp för ledningar.

5 Vrid lampfattningen moturs och dra ut huset. Dra inte för hårt, du inte vill koppla någon av ledningarna.

6 Ta glödlampan från sockeln, dra kretsen från huset och ersätta den med delar ur satsen du köpt. Inspektera kretsen innan du installerar. Gör samma typ av inspektion plug och glödlampor.

7 Skruva fast lamphållaren och bostäder på plats och testa signalljus innan körning.

Tips

  • Det är ingen skam i att ha en mekaniker ersätta din signal ljus - inte alla kan vara skicklig i bilverkstäder.
  • Adaptive Front Light System på VW Passat är invecklad - inte störa ledningarna om du inte är skicklig i bilreparationer.