Radio Installation för en Chevy Tahoe

August 31

Radio Installation för en Chevy Tahoe


Tahoe från Chevrolet är en fullstor, fyrdörrars SUV. Först släpptes 1995, har Tahoe varit en stapelvara i Chevrolet produktionslinjer sedan dess. Tahoe är utrustad med en fabrik stereo, inklusive en CD-spelare. Om du vill uppgradera din fabriken stereo i Tahoe, det finns ingen anledning att betala en bil-ljud specialist för att göra det åt dig. Uppgiften är enkel och okomplicerad och kan göras på minimal tid.

Instruktioner

1 Koppla bort den negativa batterikabeln från Tahoe batteri.

2 Bänd radiopanelen bort från instrumentbrädan med en platt skruvmejsel. Inredningspanelen hålls på plats genom plastclips som kommer frigör den när tryck utåt placeras på dem. Börja i det övre vänstra hörnet av kåpa och arbeta dig runt panelen, släpper klipp som du går. Borttagning av panel kommer att avslöja fabriken radio, klimatpanelen och byta panel.

3 Ta bort de två 8mm bultar som håller strömbrytarpanelen på plats. Skjut omkopplaren panelen ur instrumentbrädan och koppla ledningarna från baksidan av panelen. Ta bort de två 8mm bultar som håller klimatpanelen på plats. Dra ut den av instrumentbrädan och lossa kablarna från baksidan av panelen.

4 Ta bort de fyra 9/32-tums bultarna som håller fabriken stereo på plats och dra ut den ur instrumentbrädan. Koppla antennkabeln och kablaget från baksidan av stereon att ta bort den.

5 Skjut DIN bur medföljer nya stereo i instrumentpanelen adapter eftermarknaden. Skjut din nya stereo in i buren. Anslut stereo kablarna från instrumentbrädan till baksidan av din nya stereo. Alla stereo efter-marknaden är något annorlunda, så hänvisa till din installationsinstruktioner för korrekt anslutning förfarande.

6 Skjut stereo och streck adapterenheten tillbaka i instrumentbrädan. Använd 9/32-tum bultar för att montera den på plats. Byt ut klimatkontroll och byta paneler. Byt ut panel. Anslut batterikabeln.

Tips

  • Koppla alltid batterikabeln innan du försöker ersätta stereon.