Hur får man telefonnummer till ett privat samtal

June 29

Hur får man telefonnummer till ett privat samtal


Anonymous, blockerade, begränsad, och privata samtal kan vara frustrerande. Inte bara är det nästan omöjligt att screena samtal från sådana siffror, gör det svårt att fånga harassers och telemarketing. Medan vissa människor blockera deras nummer för att upprätthålla sin egen integritet i motsats till att agera uppsåt, har många människor upplevt sent på kvällen, vulgärt eller obscent samtal från privata nummer. Telemarketing som använder blockerade nummer ofta göra det eftersom de har fått någons nummer olagligt eller genom en köpt lista. Lyckligtvis finns det sätt att räkna ut som privata samtal är eller blockera dem från att ringa dig helt och hållet.

Instruktioner

1 Slå

69 efter plocka upp det privata samtalet om den som ringer lägger på luren. Ringa denna kod kommer vanligtvis ringa upp numret som ringde dig. Om 69 inte fungerar, kan du också prova följande koder: 57, 67, och * 71.

2 Kontakta telefonbolaget och be om ett samtal spårning service. Detta gör det möjligt för telefonbolaget att se hur många av en privat ringer, även om antalet inte kommer att släppas till dig. När personen ringer, kommer du helt enkelt plocka upp telefonen och ange en kod för att registrera antalet. Detta är särskilt användbart om privata samtal är konsekvent eller trakasserande, eftersom telefonen företag sedan kan ge brottsbekämpande numret på den person som ringer dig. Vissa telefonbolag tar betalt för denna tjänst, så var noga med att fråga om det finns några avgifter.

3 Registrera dig för en tjänst som TrapCall. Dessa tjänster kommer att räkna ut blockerade nummer och privata samtal och sedan skicka den uppenbarade numret till din telefon. Denna typ av tjänst fungerar endast för mobiltelefonanvändare, och kostar från $ 3 till $ 25 per månad, beroende på vilka funktioner du väljer.

4 Prenumerera på Anonymous Call Rejection (ACR) genom att kontakta telefonbolaget. ACR automatiskt blockera privata samtal så att du inte får dem - du behöver inte längre ens höra telefonen ringer när det är en som ringer från ett spärrat nummer. Även ACR inte fungerar när den privata uppringaren använder en telefonkiosk, många telefon tjänsteleverantörer erbjuder den här funktionen gratis.

5 Ring telefonbolaget att se om Privacy Manager är tillgänglig för dig. Denna tjänst kommer att göra det så att privata samtal måste låsa upp deras antal, ange en kod för att avslöja deras antal, eller spela in sitt namn för att uppmaningen att ringa fram till dig. När samtalet inte ringer igenom, kommer du att ges möjlighet att acceptera eller förkasta det.