Hur till polska Mirror Metallfälgar

February 27

Hur till polska Mirror Metallfälgar


Metallfälgar är hjul i en aluminium- eller magnesiumlegering, och ibland en kombination av de två. De används på fordon av alla slag. Lättmetallfälgar är inte bara för utseende; de har en verklig syfte: Legeringen är en god värmeledare; det drar bort värmen från bromsar snabbare, hjälper bromsarna sval. Dessutom är legeringen starkare än stål, så det håller upp bättre när du, säg, kör in i en trottoarkant på 50 miles per timme. Utseendet på aluminiumfälgar varierar från en plattare "borstad metall" utseende till en glänsande, speglad utseende. Rengöring speglade hjul tar lite armstyrka.

Instruktioner

1 Rengör hjulen med avfettningsmedel för att rengöra hjulen på grime.

2 Tvätta lättmetallfälgar med tvål och vatten för att avlägsna fett renare och alla grus. Du vill att rengöra när du polera dem så att du inte repar ytorna.

3 Gnid hjulen med en mjuk och torr trasa för att avlägsna vattnet, sedan låta hjulen sitta en stund för att se all fukt är borta. För nya hjul, är det mer än sannolikt det sista steget behövs. Om hjulet repas upp eller har en film, måste du fortsätta.

4 Gnugga på en aluminium polera med handen eller en trasa.

5 Polska genom att gnugga med en trasa i cirklar. Gnugga tills aluminium polish är ganska mycket borta.

6 Torka med en ren trasa för att ta bort den polska återstod. Upprepa processen tills du får spegeln glans som du strävar efter. När du får en ganska bra glans på aluminiumfälgar, använda ett hjul polish för att avsluta dem. Applicera hjulet polish på samma sätt som du gjorde aluminium polska.

Tips

  • Se till att dina polerar och rengöringsmedel inte har ammoniak eller syra. Dessa kan skada hjulen över tiden.