Hur man laddar ner Kamera Rolls från din iPhone

July 12

IPhone 4 har två kameror som låter dig ta bilder överallt. Så småningom kommer bilderna att börja ta upp utrymme på enheten som du behöver för andra filer, som musik, video eller appar. Kopiera kamerarullen från enheten med hjälp av program som följer med Mac OS X eller Windows 7-dator. Processen för att importera kamerarullen är olika för varje operativsystem.

Instruktioner

Mac OS X

1 Anslut din iPhone till datorn med USB-kabeln som medföljde enheten. Stäng iTunes om det öppnas automatiskt.

2 Öppna mappen "Program" och lokalisera Bildinsamling. Bildinsamling är en standardapplikation som levereras med Mac OS X du kan använda för att kopiera bilder och video från enheter till en Mac. Dubbelklicka på ikonen Bildinsamling att öppna programmet.

3 Klicka på fliken bredvid "Hämta till:" för att välja en destination för din iPhone foton på Mac.

4 Klicka på knappen "Ladda alla" för att importera alla bilder och video på din iPhone till Mac. Klicka på knappen "Ladda ner Några ..." för att välja de bilder och videoklipp som du vill importera från din iPhone.

Windows 7

5 Anslut din iPhone till datorn med USB-kabeln som medföljde enheten och vänta tills Windows att känna igen. Om du får en fönstret Spela upp automatiskt, välj "Importera bilder och videoklipp" och gå vidare till steg 3. Om en automatisk uppspelning fönstret inte visas, gå vidare till nästa steg.

6 Klicka på menyn "Start" och välj sedan "datorn". Högerklicka på ikonen för enheten för din iPhone som visas under "Multimedia" och välj sedan "Importera bilder och filmer."

7 Ange en tagg som du vill använda för dina foton och videor, klicka sedan på "Importera". Dina foton kommer att importeras till "mappen Mina bilder."