Hur Hook en bärbar dator till en mottagare

July 23

Hur Hook en bärbar dator till en mottagare


En bärbar dator är ljudfunktioner kan komma till användning i en full-size stereo genom att ansluta datorn till en mottagare. De flesta mottagare är utrustade med många domkrafter för att koppla upp stereokomponenter med standardkablar RCA-typ. En bärbar dator kan anslutas till en uppsättning av uttagen på mottagaren med hjälp av en ljud Y-adapter finns i elektronikaffärer. Adaptern omvandlar 3,5 mm stereoutgång på en bärbar dator i ett par av 1/4-tums stereojack för anslutning av kabeln till mottagaren.

Instruktioner

1 Tryck 3,5 mm kontakten på Y-adaptern i hörlursuttaget på kanten av den bärbara datorn, sedan koppla ihop de två pluggar i ena änden av stereokabeln till uttagen på Y-adapter.

2 Anslut kontakterna på den andra änden av kabeln till ett par stereoingångar på mottagaren, till exempel "Extra" eller oanvänd uppsättning ljudingångar.

3 Slå på den bärbara datorn och mottagaren sedan in mottagarens väljaren till namnet på uttagen i samband med den bärbara datorn. Till exempel ställa in mottagaren till "AUX" om hjälp uttagen används.