Så här ändrar Aspect på en Panasonic Tau

March 25

Panasonic Tau-tv har utformats för att ge hög kvalitet videoutgång för att förbättra TV-program, sportsändningar, filmer och andra typer av video. Video ibland registreras vid ett bildformat som inte är kompatibel med din Panasonic Tau TV, producerar svarta fält på TV. Justera aspect ratio på Tau för att passa programmet på skärmen enligt dina önskemål.

Instruktioner

1 Slå på Panasonic Tau TV och ställa in den kanal du vill titta på. Om du tittar på ett program från en komponent enhet, till exempel en DVD-spelare, tryck på "TV / Video" -knappen på fjärrkontrollen och sedan den sifferknapp som motsvarar rätt ingång. Till exempel, om din DVD-spelare är ansluten till Video 1 terminalerna, tryck på "TV / Video" och sedan "5."

2 Starta komponentprogrammet om programmet du vill titta spelas av en komponentanordning.

3 Tryck på "Aspect" -knappen på Panasonic Tau fjärrkontrollen för att justera TV: ns bildformat. Panasonic Tau har fyra bildförhållande alternativ: 4: 3, som visar program på standard 4: 3-förhållande; Zoom, som sträcker höjden och bredden på en 4: 3 video; Full, som justerar videon för att fylla hela skärmen; och bara, som sträcker bredden på videon.