Hur låsa upp din HTC Metro när du glömmer Pattern

August 17

Hur låsa upp din HTC Metro när du glömmer Pattern


Liksom de flesta Android-telefoner, HTC Wildfire S (ofta kallad HTC Metro eftersom den har utformats för MetroPCS kunder) kan du ange en hemlig mönster istället för ett lösenord för att låsa upp smartphone. Skapa ett komplext mönster gör det svårare för andra att gissa men svårare att komma ihåg. Om du har glömt mönstret, kan du låsa upp HTC Metro med ditt Google-konto som du använde för att ställa in telefonen när du köpte den.

Instruktioner

Om du din Google användarnamn och lösenord

1 Ange ett lås mönster fem gånger - även om det är fel - och vänta på att HTC Metro att uppmana dig att vänta i 30 sekunder. Tryck på "OK" när du ombeds.

2 Tryck på "Power" knappen för att slå på skärmen om det inte redan är igång och tryck på "Har du glömt mönster?" när det efterfrågas.

3 Ange ditt Google användarnamn och lösenord i motsvarande fält och tryck sedan på "Logga in".

4 Skapa en ny skärmlås mönster när du uppmanas att göra det eller klicka på "Avbryt" för att fortsätta utan att skapa ett.

Om du inte känner till din Google användarnamn och lösenord

5 Slå på HTC Metro om du inte redan har gjort det. Tryck och håll "Power" -knappen. Efter ca 10 sekunder, "Back", "Home" och "Nya" apps nycklar börjar blinka samtidigt. Telefonen visar sedan en nedräkningstimer på skärmen. När timern når noll, stängs telefonen automatiskt.

6 Släpp "Power" -knappen; sedan omedelbart trycker och håller "Volume Down" -knappen. När du släpper "Power" -knappen, börjar telefonen att starta om, så se till att du håller den "Volume Down" -knappen innan telefonen startas om.

7 Släpp "Volume Down" knappen när telefonen startas om och visar logotypen skärmen med tre Androids.

8 Tryck på "Volym ned" -knappen några gånger tills du markera "Fabriksinställning" alternativet på skärmen. Tryck på "Power" -knappen. Vänta tills telefonen för att återställa fabriksinställningarna och starta om. Efter telefon omstarter, uppmanas du att ställa in enheten igen med en Google-användarnamn och lösenord.

Tips

  • Om du utför en hård återställning av HTC telefon, kommer du att förlora all data på enheten, inklusive bilder, meddelanden, musik och videofiler.
  • Innan du kan ställa in HTC Metro igen efter en fabriksåterställning måste du skapa ett nytt Google-konto - om du inte kommer ihåg användarnamn och lösenord för den gamla.