Hur gör jag Torka min iPhone?

October 23

Hur gör jag Torka min iPhone?


Avtorkning, eller radera din iPhone i alla dess minne kan spara, inte förstöra din dag. Om du förlorar det, eller om någon stjäl den, kommer de att ha tillgång till fotografier, video och program som du kanske inte vill att de ska se. Viktigare än någon förlägenhet du kan ha är att det är nödvändigt att skydda personlig information på din iPhone från att användas för att stjäla din identitet.

Instruktioner

Hur gör jag fjärradera min iPhone med MobileMe?

1 Registrera dig för Apples MobileMe-konto för ett sätt att fjärradera din iPhone i händelse av att det blir stulen eller förloras. Registrera dig för en gratis 60-dagars testversion på Apple Store på webben. Klicka på den blå "Free Trial" knappen längst ned till höger i "Vad är nytt i MobileMe" sida. Ange önskat medlemsnamn, lösenord, personlig information, informationssäkerhet och kreditkortsinformation för när rättegången går ut.

2 Tryck på ikonen "Inställningar" på din iPhone, sedan "E-post, kontakter, kalendrar" alternativet längst ned. Tryck på "Hämta nya data" alternativet. Se till att "Push" är på, med den blå "On" byta synlig. Gå tillbaka till "E-post, kontakter, kalendrar" sida.

3 Knacka på MobileMe e-postkonto du har ställt upp. Om du redan har en annan e-postkonto synkroniseras till din iPhone, trycker du på e-postkontot som slutar på "me.com." Nära botten på nästa sida, slå på "Hitta min iPhone" alternativet genom att borsta fingret från vänster till höger, vilket gör den blå "On" byta synlig. Tryck på "Tillåt" i popup-rutan.

4 Logga in på ditt MobileMe-konto på me.com. Klicka på "konto" ikonen nära toppen. Det kommer att likna din "Setting" ikonen på din iPhone. Här finns dock en växel och inte tre växlar som finns på din iPhone. Välj "Hitta min iPhone" från den vänstra kolumnen på MobileMe skärmen. Om din iPhone är ansluten till ett 3G eller EDGE-nät, kommer en karta med en blå cirkel visas.

5 Klicka på den grå "Remote Wipe" rutan längst ned på skärmen på höger sida. Klicka på den grå rutan till vänster om "Jag förstår att denna åtgärd inte kan ångras eller återkallas" i pop-up rutan för att bekräfta. Kontrollera blå "Radera alla data" som kommer att visas i det nedre högra hörnet av popup-rutan. Du kommer att få ett mail till din mobil Me-konto så att du vet att din iPhone har börjat radera själv. Om din iPhone är slut eller inte är ansluten till Internet, när den har makt och är ansluten, den torka börjar automatiskt.

Hur gör jag fjärradera min iPhone med Microsoft Exchange?

6 Logga in på ditt Outlook Web Access (OWA), Internet post tillgång som Microsoft Exchange erbjuder, om du arbetar i en företagsmiljö. Om du redan kan kontrollera ditt arbete e-post på din telefon, är dess Push alternativ redan. Om inte trycker du på "Inställningar" -ikonen på din iPhone, sedan "E-post, kontakter, kalendrar" alternativet längst ned. Tryck på "Hämta nya data" alternativet. Se till att "Push" är på, med den blå "On" byta synlig.

7 Klicka på "mobila enheter" alternativet vänstra kolumnen din OWA skärmen när den laddas. Klicka på cirkeln till vänster om din iPhone visas i "Device" -kolumnen. Klicka sedan på "radera alla data från enheten."

8 Klicka på "OK" i popup-ruta som frågar "Är du säker på att du vill radera alla data från enheten?" Din iPhone kommer nu att börja torka sig själv. Om din iPhone är slut eller inte är ansluten till Internet, när den har makt och är ansluten, den torka börjar automatiskt.

Hur gör jag manuellt Torka min iPhone

9 Tryck på ikonen "Inställningar" för att manuellt torka din iPhone om du säljer eller returnera din iPhone. Även om du inte har fått din iPhone så länge, kan det vara viktigt personlig information som du behöver för att skydda.

10 Tryck på "Allmänt" alternativ inom "Inställningar". Borsta fingret från botten av skärmen till toppen för att rulla "Inställningar" till botten.

11 Tryck på "Reset" alternativet. Tryck på "Radera allt innehåll och inställningar" alternativet. Tryck på den röda "Erase iPhone" knappen i popup-rutan. Se till att din iPhone är inkopplad. Processen kan ta upp till två timmar.