Hur till låsa upp en Samsung E530

October 27

Låsa din telefon från sitt ursprungliga nätverket kan du använda den med någon annan GSM-nät. En olåst telefon har också ett bättre andrahandsvärde, och du kan byta till ett företag med bättre samtalspriser. Allt du behöver göra är att köpa ett SIM-kort från bolaget och sätt in det i telefonen. En annan fördel är att du inte behöver bära stora roamingavgifter om du besöker ett annat land; bara köpa ett SIM-kort från en lokal leverantör och sätt in det i telefonen.

Instruktioner

1 Låsa upp telefonen genom en upplåsningskod. Du kan köpa en upplåsningskod till Samsung E530 från webbplatser som UnlockAllCellular, Samsung Lås och GSMLiberty (se Resurser för sina länkar). Du kommer att behöva ge IMEI-nummer på telefonen och betala online via kreditkort eller PayPal. Upplåsningskod kommer sedan att skickas till dig via e-post, tillsammans med upplåsning instruktionerna. Följ instruktionerna för att ange koden i telefonen och låsa upp den.

2 Låsa upp telefonen med en upplåsning programvara. Du kan köpa programvaran från webbplatser som Mobile2Mobile, UnlockItNow och UnlockToTalk. Du måste installera programvaran på din dator och ansluta telefonen till datorn med datakabeln som kom med telefonen. Följ instruktionerna i programvaran instruktionsboken för att låsa upp telefonen.

3 Låsa upp telefonen med hjälp av din nätoperatör. Ring upp sin kundsupport och begära en upplåsningskod. Alla flygbolag har sina egna kriterier för att bedöma om du är berättigad att få en upplåsningskod. Vanligtvis kräver de att du fortsätta använda sin tjänst för en viss tidsperiod. Om de är överens om att ge dig upplåsningskod, ge dem IMEI-nummer. En upplåsningskod kommer att genereras baserat på IMEI-nummer och skickas till dig med upplåsning instruktionerna.

Tips

  • Du kan ta reda på IMEI (International Mobile Equipment Identity) i mobiltelefonen genom att slå "* # 06 #" genom telefonen.