Paintless Dent Removal och Hail Repair

February 4

Paintless Dent Removal och Hail Repair


Om bilen lämnas utanför under en hagelstorm, kan du återgå till hitta det som omfattas av små bucklor. Svårighetsgraden av bucklor kommer att bero på storleken på hagel. Med dessa bucklor avlägsnas vid en yrkesorganisation butiken är ganska dyrt, och kan ta en hel del tid beroende på hur många bucklor finns. Den goda nyheten är att hagelskador ofta kan repareras hemma med en paintless buckla reparation metod som kommer att kosta dig mycket lite i form av tid och pengar.

Instruktioner

1 Parkera din bil i en uppfart med god dränering. Fyll en hink med vatten från en slang och tillsätt en kapsyl biltvätt lösning. Spola av bilen, och använda en svamp och tvålvatten från skopan att tvätta bort alla de områden som var osäkra och skadade av hagel. Skölj bilen noggrant med en slang och låt den torka helt.

2 Parkera bilen i närheten av ett eluttag och koppla in en hårtork fäst på en förlängningssladd. Se till att hårtorken lätt kan nå alla de bucklor och hagel skador på din bil. Placera dig själv i första buckla som du vill reparera och sätta full behållare med komprimerad luft vid fötterna med toppen bort. Ställ hårtork på "hög" värme och slå på den. Rikta hårtork munstycke vid centrum av den liten buckla bildas av hagel och upphetta buckla under en minut.

3 Håll full behållare med komprimerad luft upp och ned och spraya buckla bildas av hagel i 10 sekunder.

4 Vänta 30 sekunder för hagel buckla att poppa ut. När den isiga substansen har smält bort av din bil eller lastbil, tvätta återstoden av med tvålvatten, skölj med en slang och torr med en handduk.

5 Upprepa hagel reparationsprocessen på nästa buckla.

Tips

  • Om någon av haglet lämnade milda repor på din bil eller lastbil, applicera en liten mängd gnugga förening till en ren putsduk och gnid fast i en cirkelrörelse för att jämna ut repa ut efter avlägsnande av buckla. Tvätta med tvål och vatten och skölj för att avlägsna eventuella gnugga föreningsresten.
  • Denna buckla borttagning metod inte lyckas på alla typer av bucklor. Om det inte reparera hagel skador på din bil på första försöket, upprepa processen. Om det andra försöket misslyckas, bucklor orsakade av hagelskador är sannolikt alltför djupt för att tas bort med denna metod. Kontakta din lokala auto body verkstad för professionell hjälp med hagelskador.
  • Slå upp och ner tryckluftsflaskan gör att frigöra flytande koldioxid, som kan orsaka frätskador om de inte hanteras med stor försiktighet. Det är en bra idé att använda gummihandskar och skyddsglasögon vid hantering av flytande koldioxid.