Hur man raderar information mobiltelefon

February 14

Hur man raderar information mobiltelefon


Det verkar som människor idag kan inte leva utan en mobiltelefon. Våra mobiltelefoner samla alla typer av data från textmeddelanden till ringa historia och även Internet-data. Du kan ta din mobiltelefon till en återförsäljare för att radera informationen, men tyvärr, som inte alltid fungerar. Användare av renoverade telefoner har fått mobiltelefoner som innehåller personuppgifter från telefonernas tidigare ägare. För att undvika dessa typer av problem, bör du radera allt i telefonen manuellt.

Instruktioner

1 Radera alla textmeddelanden. Radera utkast, inkorgen utkorgen och alla bild- och videomeddelanden. Många mobiltelefoner har en funktion för att radera alla textmeddelanden i ett steg.

2 Radera alla kontakter. Tyvärr har många telefoner måste du radera kontakter en i taget. Detta kommer att ta tid om du har en hel del kontakter.

3 Återställa tidmätare under menyn senaste samtalen. Telefonen håller en logg över antalet timmar du har tillbringat använda telefonen.

4 Återställa data recorder. Telefoner med Internet planer spåra hur många byte har överförts till och från telefonen. De kan också lagra e-postbilagor. Ta bort alla e-postbilagor.

5 Återställ väckarklockan, geografiska preferenser, anteckningar och kalenderposter. Var noga med att ta bort både tidigare och framtida möten.

6 Ta bort alla bilder och videoklipp som fortfarande finns på din telefon.

7 Återställ din Internet historia och tömma Internet cache. Om telefonen har en funktion som lagrar e-postbilagor, ta bort alla bilagor och sparade e-postmeddelanden.

8 Avregistrera dig från alla program som du har hämtat till telefonen. Lämna bara program som kom standard med telefonen. Du hittar en lista av dessa program i telefonen manuellt.

9 Ändra din bakgrundsbild och banner tillbaka till standard bild som följde med telefonen. Om du har laddat ner en ny tapet eller använt bilder, ta bort dem från skärmen inställningsmenyn.

10 Ändra ringsignal tillbaka till standard. Radera alla ringsignaler som du har lagt till. Om du planerar att ändra ditt telefonnummer, anger din röstbrevlåda och radera din röstbrevlåda hälsning.

Tips

  • Rådgör med din telefon manuell eller telefon återförsäljare webbplats för att se till att du har raderat allt.