Specifikationer för en Magnavox NB500MG9

July 11

Den NB500MG9 är en Blu-ray-spelare som tillverkas av Funai och märkesvaror av Magnavox. Enheten är en låg kostnad alternativ för dem som letar efter ett billigare Blu-ray-spelare. Renoverade enheter sälja för under $ 100. Enhetens låg kostnad innebär att den inte har de avancerade funktionerna i andra Blu-ray-spelare, men det är fullt kapabel att spela HD-video i 1080p. Enheten ursprungligen tillverkades 2008. Observera att NB500MG9 är endast kapabel att spela HD-video när den är ansluten till en HDTV med rätt kablar.

format

Skivspelaren kan hantera de flesta moderna skivformat, inklusive CD, DVD och Blu-ray-skivor. Det kan stödja återskrivbara versioner av var och en av dessa skivor och dubbla lager versioner av DVD och Blu-ray-skivor. Enheten kommer också att spela bildspel med bilder som sparats på en konventionell CD. Enheten kan spela upp Blu-ray-skivor på kvalitet upp till 1080p. Det kan även upp-konvertera vanliga dvd-skivor för att förbättra sin bildkvalitet. Enheten är utrustad med både DTS och Dolby Digital-ljud avkodare för ökad kompatibilitet med hög ljudkvalitet.

Produktion

Det finns flera anslutningsmöjligheter som är tillgängliga för enheten, endast en del av som ger HD-kvalitet video. Standarden ljudanslutning är ett par analoga RCA ljudutgångar. Enheten har också en enda RCA-videoutgång för standard definition video. Enheten har en enda uppsättning av tre komponentvideoutgångar för högre kvalitet standard definition video. Den inbyggda HDMI-porten kan användas för att överföra HD video till en TV: s HDMI eller DVI-port. HDMI-porten sänder också ljud så att du kan använda en HDMI-kabel för att skicka HD-video och ljud till en TV.

ingående material

De NG500MG9 levereras med en infraröd fjärrkontroll med batterier. Fjärrkontrollen styr skivspelaren men inte extra knappar för att styra andra hemmabio enheter. Blu-ray-spelare har en RCA-ljudkabel för att överföra ljud från Blu-ray-spelare till en TV eller mottagare. Den innehåller också en RCA-videokabel. Denna kabel är endast kapabel att överföra standard definition video. För HD-utgång måste du köpa en separat DVI eller HDMI-kabel, annars kommer enheten att endast visa standardupplöst även om den är ansluten till en HDTV. Enheten innehåller också en snabbstartshandbok och en fullständig bruksanvisning.